Maritime konferanser i Haugesund
Onsdag 8. november 2023
De maritime konferansene i Haugesund legger sine arrangementer til én og samme uke neste år, og skaper dermed et bredt tilbud til hele det maritime Norge.
 
– Vi skal møtes, diskutere utfordringer og samarbeide enda bedre. Haugesund skal bli en nasjonal arena for det maritime, sier sjøfartsdirektør Knut Arild Hareide.
 
Neste år arrangeres både Haugesundkonferansen, Sjøsikkerhetskonferansen og Fritidsbåtkonferansen mellom 23. til 27. september. Les mer på www.maritimuke.no.
 

Maritim Uke
 
Styringsgruppen i Maritim Uke. Foto: Helga Maria Sulen Sund, Sjøfartsdirektoratet
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • GPS AS gjør service på alle ventiler

    Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for yrkesdykkere og dykkebransjen – de tar imot ventilsett og flasker fra alle dykkere. Kanskje det er på tide med litt vedlikehold?

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis grunnkurs i fridykking i kveld

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke? I kveld kan du lære det viktigste og få svar på dine spørsmål hos Frivannsliv.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS