Pasta bolognese med krabbe
Pasta bolognese er en italiensk klassiker som spises i hele verden. I denne oppskriften bruker du krabbekjøtt istedenfor kjøttdeig, som gir en god og annerledes smak.
Pasta bolognese med krabbe
Pasta bolognese er en italiensk klassiker som spises i hele verden. I denne oppskriften bruker du krabbekjøtt istedenfor kjøttdeig, som gir en god og annerledes smak.
Innhold fra Norges Sjømatråd
På nettstedet Godfisk.no deler Norges sjømatråd oppskrifter som passer for deg som er glad i fisk og skalldyr. Prøv denne i helgen!
Pasta bolognese med krabbe
- Rens krabbene og ta ut kjøttet
- Kok pasta etter anvisning på pakken
- Grovhakk løk og hvitløk, og surr i olje i en stekepanne
- Tilsett tomatpuré og hvitvin, og la det koke opp
- Ha i grovhakkede tomater, kremfløte, fiskebuljong, salt, pepper og kajennepepper
- La sausen koke i 10 minutter
- Rør krabbekjøttet inn i sausen
Til slutt lar du sausen koke i noen minutter til den får en kremet konsistens. Server pastasausen på pastaen, og dryss over persille og parmesanost.
Hvis du setter teiner i stedet for å dykke må du huske å følge reglene med tanke på merking, rømmingshull og fluktåpning.