Pasta bolognese med krabbe
Pasta bolognese er en italiensk klassiker som spises i hele verden. I denne oppskriften bruker du krabbekjøtt istedenfor kjøttdeig, som gir en god og annerledes smak.
Pasta bolognese med krabbe
Foto: Norges Sjømatråd
GOURMET

Pasta bolognese med krabbe
Pasta bolognese er en italiensk klassiker som spises i hele verden. I denne oppskriften bruker du krabbekjøtt istedenfor kjøttdeig, som gir en god og annerledes smak.
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykkere og fridykkere kan sanke ingredienser til sine gourmetmåltider selv, og krabber er ikke vanskelig å få tak i.

På nettstedet Godfisk.no deler Norges sjømat­råd oppskrifter som passer for deg som er glad i fisk og skalldyr. Prøv denne i helgen!



Pasta bolognese med krabbe


  • Rens krabbene og ta ut kjøttet
  • Kok pasta etter anvisning på pakken
  • Grovhakk løk og hvitløk, og surr i olje i en stekepanne
  • Tilsett tomatpuré og hvitvin, og la det koke opp
  • Ha i grovhakkede tomater, kremfløte, fiskebuljong, salt, pepper og kajennepepper
  • La sausen koke i 10 minutter
  • Rør krabbekjøttet inn i sausen


 
Annonse:


Til slutt lar du sausen koke i noen minutter til den får en kremet konsistens. Server pastasausen på pastaen, og dryss over persille og parmesanost.

Hvis du setter teiner i stedet for å dykke må du huske å følge reglene med tanke på merking, rømmingshull og fluktåpning.





ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden i mai

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann i løpet av noen dager!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Intro til uv-jakt og sanking

    Vil du komme i gang med undervannsjakt eller sanking av skjell, krabber og annen sjømat? Bli med på et gratis webinar hvor Martin Helseth forteller deg mer!
Siste videoer:
Annonse:
ANNONSE:
Annonse:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS