Flertall for gruvedrift på havbunnen
Tirsdag 5. desember 2023
Regjeringen har sikret flertall på Stortinget for å åpne for leting etter mineraler på havbunnen, med støtte fra Høyre og FrP. – Det skal stilles strenge miljøkrav, sier regjeringen.
 
Dette ble offentliggjort på en pressekonferanse tidligere i dag. Du kan se denne og lese mer om saken på NRK og i en rekke andre medier.
 
Avgjørelsen har vekket kraftige reaksjoner blant miljøorganisasjonene. WWF Norge kaller det «den største skampletten i norsk havforvaltningshistorie».
 
– Dette er intet mindre enn en skandale! Forbanna flaut å være norsk havmann i dag, skriver leder for Havteamet hos WWF Verdens naturfond, Fredrik Myhre på X/Twitter.
 

 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS