Reagerer på håbrann i fiskefisken
10.11.2023 – www.nettavisen.no
Marinbiolog og ansvarlig for Havteamet i WWF Norge, Fredrik Myhre, reagerer sterkt på at Meny i Sandvika solgte håbrann i ferskvaredisken.
 
Det er Nettavisen som skriver om saken, etter et oppslag i Budstikka (bak betalingsmur).
 
– En matbutikkjede burde ikke ha en utrydningstruet og fredet art i ferskvaredisken sin, konstaterer Fredrik Myhre.
 
Håbrann er utrydningstruet og har vært fredet siden 2006. Det er forbudt å fiske håbrann, og det er ingen ilandføringsplikt dersom den tas som bifangst.
 

Håbrann
 
Håbrannen er fredet, og skal slippes uti igjen hvis man får den på kroken. Foto: © Des Colhoun, Geograph (CC BY-SA 2.0)
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gi et dykkekurs i gave!

    Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver hos ProDykk Oslo til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS