Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Med kongekrabbe på vietnamesisk vis får du en kulinarisk opplevelse fra Sørøst-Asia.
Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Med kongekrabbe på vietnamesisk vis får du en kulinarisk opplevelse fra Sørøst-Asia.
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykkere og fridykkere kan sanke ingredienser til sommerens gourmetmåltider helt selv, og slenger du uti et snøre eller en teine øker mulighetene ytterligere.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





I Vietnam anses kongekrabbe som luksusmat og serveres på fine restauranter, gjerne tilberedt med en fantastisk smakfull blanding av ingefær, koriander, chili og hvitløk.

Retten er lett å lage og er en eksplosjon av opplevelser for smaksløkene. Prøv selv, og få en kulinarisk opplevelse fra Vietnam på ditt eget kjøkken!





Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!



ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Vil du bli yrkesdykkar?

    Dykkerutdanninga ved Høgskulen på Vestlandet er ei fagskuleutdanning som gir deg dei fleste sertifikata du treng som yrkesdykkar. Les meir og søk på kurset som startar neste haust.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Bli en bedre og tryggere dykker

    PADI Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset dykkere kan ta, og lærer deg hvordan du skal forbygge og håndtere ulykker. Ta kurset hos Nemo i Bergen i mars!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS