DYKKEBÅT ● LUFTFYLLING ● KLUBBDYKK ● FRIDYKKING ● UNDERVANNSJAKT ● JUNIORAVDELING

Spiro Dykkerklubb holder til i Hordaland, og har en 21 fot RIB med 90 HK med marsjfart på 28 knop. Klubben har også en kompressor som fyller 200, 232 og 300 bars flasker. Hovedinteressen er jakt så vi dykker mye på steder i eller i nærheten av strøm, men noen liker også litt roligere dykk der fine opplevelser står i sentrum. Send en e-post hvis du vil bli medlem!

Her kan du kontakte klubben:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Facebook-gruppeTelefon

Spiro Dykkerklubb
Storhammeren 51, 5145 Fyllingsdalen
Telefon: 480 52 310
Spiro Dykkerklubb er medlem i Norges Dykkeforbund.
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta fridykkerkurs hos ProDykk

    Fridykking har blitt svært populært, og det er ikke uten grunn: Med relativt enkelt utstyr kan man oppleve havets spennende verden! I juni holder ProDykk kurs i fridykking.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS gjør service på alle ventiler

    Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for yrkesdykkere og dykkebransjen – de tar imot ventilsett og flasker fra alle dykkere. Kanskje det er på tide med litt vedlikehold?
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS