DYKKEBÅT ● LUFTFYLLING ● NITROX ● KLUBBDYKK ● HELGETURER ● UTENLANDSTURER ● FRIDYKKING ● UNDERVANNSJAKT ● UNDERVANNSRUGBY

Sandefjord Dykkerklubb er en av de eldste klubbene i landet, og er en stor og aktiv klubb. Det legges stor vekt på det sosiale med mange felles turer i løpet av året. Fra mai til september går det faste dykketurer hver onsdag og lørdag eller søndag. Vi søker alle å bruke tid til det vi aller helst vil, og for oss er det dykking. Derfor er dugnad nærmest et fremmedord i Sandefjord Dykkerklubb - det er dykkingen som gjelder!

Her kan du kontakte klubben:
HjemmesideDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.FacebookFacebook-gruppe

Sandefjord Dykkerklubb
Granholmveien 78, 3230 Sandefjord
Telefon: 918 37 444
Sandefjord Dykkerklubb er medlem i Norges Dykkeforbund.
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • GPS AS gjør service på alle ventiler

    Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for yrkesdykkere og dykkebransjen – de tar imot ventilsett og flasker fra alle dykkere. Kanskje det er på tide med litt vedlikehold?

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Webinar om fridykking på onsdag

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du vil ta med familien på spennende opplevelser i vannet til sommeren? Nå får du et gratis grunnkurs hos Frivannsliv.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS