Dykking nr. 6/2018

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2018:

Innhold:

  • PAPUA NY-GUINEA: Makro, korallrev og flyvrak
  • GRUVEDYKKING: Malogne i Belgia
  • VRAK OG NATUR: Stokkøya i Trøndelag er topp
  • HAMBURGSUND: Sveriges beste dykking
  • VRAK: M/S Hamo i Trøndelag
  • FORSKNING: Manetene er kulere enn du tror!
  • SHARKPROJECT: Bare se - ikke røre!
  • NY VITEN: Hvor dypt er det i Klaretjern?
  • PRODUKTTEST: Nauticam WACP og Tecline Peanut
  • NYBEGYNNER'N: Grottedykking

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, produktnytt og annet spennende stoff om dykking og livet i havet.

#dykkedugnad

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

  • NYHET: Ventilservice med henting og levering

    Carlo Golfetto på One Ocean Dive Resort i Søgne har over 30 års erfaring i dykkebransjen, og kjenner de fleste pusteventiler ut og inn. Nå tilbyr han gratis henting og levering på strekningen fra Kristiansand til Mandal.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

  • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
  • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
  • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
  • FORSKNING: Sjøpølser
  • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
  • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
  • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
  • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
  • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.