Bare Dykk åpnet nytt dykkesenter

Tross koronakrise og usikkerhet i dykkebransjen trår John Ellev og Einar Morten Slapgård til og har åpnet dykkesenter på Verrastranda i Trøndelag sammen med Jan Rune Rønning.

Bare Dykk åpnet nytt dykkesenter
Det nye dykkesenteret ligger flott til, bare ett minutt med båt fra et dykkemål med koraller på bare 18 meters dyp.

BRANSJENYTT



Bare Dykk åpnet nytt dykkesenter

Tross koronakrise og usikkerhet i dykkebransjen trår John Ellev og Einar Morten Slapgård til og har åpnet dykkesenter på Verrastranda i Trøndelag sammen med Jan Rune Rønning.

  6. juni 2020
De to tvillingbrødrene står bak selskapet Bare Dykk AS, og sammen med Rønning har de gått med en drøm om å starte sitt eget dykkesenter. Nå ønsker de velkommen til dykking innerst i Trondheimsfjorden.

– Siden de fleste skal ha Norgesferie i år håper vi dette kan være et godt tidspunkt å åpne på. Vi har allerede fått de første bestillingene etter at nyheten ble lagt ut på nettet i går, forteller John Ellev Slapgård.

Slik ser det ut hos Baredykk:



Foto: Baredykk.no


Velutstyrt senter med gode fasiliteter

Det nye senteret ligger ca. 50 minutters kjøring fra Steinkjer, og har alle fasiliteter som trengs for et flott opphold: Hovedhuset har to kjøkken, to bad, to stuer og fire soverom med 10 sengeplasser.

I naustet er det omkledningsrom med dusj og plass til å henge utstyret, og en 15 fots Pioner med en 75 hk Honda på hekken ligger klar rett utenfor døren. Skarnsundet ligger bare 10–12 minutter unna med båten.

Senteret tilbyr luftfylling, og er det mulig å fylle O2 og nitrox etter avtale. Debriefingen etter dykkene kan gjøres i en utendørs jacuzzi som står til gjestenes disposisjon.

Video fra Selligrunnen og Skarnsundet:



Video: Ronald Raasch/YouTube


Spennende dykkeeldorado

Innerst i Trondheimsfjorden finner man flere steder med spektakulær dykking med sterke tidevansstrømmer og massevis av marint liv. Skarnsundet er en populær dykkeplass som byr på en helt unik opplevelse.

Senteret tilbyr strømdykk i Skarnsundet, vegg- og naturdykking, undervannsjakt og vrakdykking. Steinbit, rognkjeks, paddetorsk og blekksprut er noe av det man kan se.

Slik finner du veien:




Verrastranda ligger var en snau time fra Steinkjer. Kart: Google Maps


Spektakulærte koraller

Mange dykkere vil nok tiltrekkes av muligheten til å oppleve unike myk- og hardkoraller på dykkbare dybder. Ikke langt fra baredykk på Verrastranda ligger verdens grunneste forekomster av Lophelia-rev.

– Vi har koraller helt opp på 18 meters dyp som alle kan oppleve, og dypere finnes hvite og rosa sjøtrær. Svarthå, havmus, pigghå og medusahoder er heller ikke uvanlig i dette området, sier John Ellev Slapgård.



Foto: Andreas Brørs/Baredykk.no


Inviterer til Norgesferie

Både hovedhuset og naustet er nyoppusset utvendig og innvendig, motoren er nyoverhalt og kompressoren er nettopp installert. Nå åpner de tre dørene for Baredykk og inviterer dykkere over hele landet til å komme.

– Vi gir deg muligheten og de fasilitetene du trenger for å kunne dykke i området, og ønsker alle velkommen til Baredykk på Verrastranda, avslutter Slapgård.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS