Fikk hundre tusen i støtte
Narvik Sportsdykkerklubb søkte Sparebank1 Nord-Norge om støtte gjennom ordningen «Samfunnsløftet», og fikk nesten hundre tusen kroner til innkjøp av fridykkerutstyr.
Fikk hundre tusen i støtte
KLUBBNYTT

Fikk hundre tusen i støtte
Narvik Sportsdykkerklubb søkte Sparebank1 Nord-Norge om støtte gjennom ordningen «Samfunnsløftet», og fikk nesten hundre tusen kroner til innkjøp av fridykkerutstyr.
  6. desember 2022
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Utstyret skal lånes ut gratis til barn og unge som har lyst til å utforske det som finnes under overflaten. Målet er å øke interessen for dykking, skriver avisen Fremover.

Til våren planlegger Narvik Sportsdykkerklubb også å arrangere kurs i fridykking. Utstyret er kjøpt inn via den lokale aktøren Arcdykk.no.

Full kompensasjon for klubbene


I tillegg til støtten har klubben gått inn med egne midler i prosjektet. Totalt har de har investert 140.000 kroner, blant annet i 25 drakter i forskjellige størrelser.

– Vi er så sykt glade for at vi fikk denne muligheten, sier styremedlem Inger-Lise Sletten i narvik Sportsdykkerklubb til Dykking.

LES OGSÅ
Skal du dykke i Narvik?


Ved siden av å øke interessen for dykking blant barn og unge, vil klubben få flere til å engasjere seg i problemene med forsøpling og forurensning av havet.

Alle som ønsker kan få låne utstyr gratis, selv om de ikke er medlem – selv om Narvik Sportsdykkerklubb selvfølgelig oppfordrer folk til å melde seg inn.

– For oss som er en liten klubb kan dette få stor betydning for miljøet videre. Vi håper vi får inkludert de som driver med fridykking i Narvik-området også vil melde seg inn i klubben, slik at vi kan jobbe i lag fremover, sier Sletten.

Hun forteller at klubben jobber aktivt med rekruttering. Foruten fridykkere fokuserer de også på å få med flere jenter.En av ideene som ligger på bordet for å styrke samarbeidet er å arrangere en jakt/sankedag med både dykkere og fridykkere.

Inger-Lise Sletten er faglært kokk, og ser for seg at alle deretter kan lage mat sammen av fangsten og få en spennende og hyggelig dag ut av det.ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens kraftigste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm.

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Legg dykketuren til Flåm og Begonia

  Et dykk på vraket av D/S Begonia kombinert med unike smaksopplevelser på Ægir Bryggeri i Flåm blir virkelighet når Flåmsbrygga Hotell tilbyr turer til vraket.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS