Hvem er Norges beste frivillige?
Frivillighet Norge skal dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Nominér klubben i ditt hjerte!
Hvem er Norges beste frivillige?
Foto: Christian Skauge
KLUBBNYTT

Hvem er Norges beste frivillige?
Frivillighet Norge skal dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Nominér klubben i ditt hjerte!
  15. august 2022
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– Etter år med begrensninger og restriksjoner er det godt å se at vi er på vei opp i marsjfart igjen. Sommeren ville ikke vært den samme uten frivilligheten, sier Stian Slotterøy Johnsen, generalsekretær i Frivillighet Norge.

Nå deler organisasjonen ut den nasjonale Frivillighetsprisen, som går til en person, lokal forening eller gruppe som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats over lengre tid.

LES OGSÅ
Lyser ut 100 millioner i støtte


Svært mange nordmenn bidrar med frivillig innsats. Over 60 prosent av befolkningen har vært frivillig i løpet av det siste året – mange av dem i en dykkeklubb.

Noen gjør likevel en større innsats enn andre, og de ønsker Frivillighet Norge å løfte fram med den nasjonale Frivillighetsprisen.

– Frivilligheten samler befolkningen og gir alle mulighet til gode opplevelser og en meningsfylt fritid, sier Slotterøy Johnsen.

Landet rundt finnes det mange dykkeklubber som gjør en kjempeinnsats for miljøet ved å fjerne spøkelsesredskaper og marint avfall på frivillig basis.

Nominasjonsfrist: 10. september


Det er også mange klubber som arrangerer aktiviteter for barn og unge, både i sommerhalvåret og ellers – det burde ikke mangle på gode kandidater.

Nå kan du nominere klubben i ditt hjerte! Fristen for å sende inn forslag er 10. september 2022 – bruk lenken nederst i saken.Frivillighetsprisen deles ut av Frivillighet Norge, Kulturdepartementet og Norsk Tipping, og vinneren får 50.000 kroner. Prisen deles ut 5. desember 2022.

Har du spørsmål kan du kontakte Marte Skogtrø i Frivillighet Norge på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Opprinnelig publisert 05.07.2022ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Øker sikkerheten i havna

  En ny serie bryggelys fra Wee Marine AS skal øke sikkerheten i havneanlegg. Ett års utvikling ligger bak serien, som har fått navnet No1. Lysene er konstruert for å tåle store påkjenninger – og for å redde liv på mørke dager og kvelder.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Ta grunnkurs i dykking på Smøla

  Bare Dykk arrangerer CMAS * grunnkurs hos Nekton Diving på Smøla. Benytt sjansen til å ta dykkekurs i unike omgivelser og få en flott start på dykkekarrieren.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS