– Vi holder hjulene i gang
Som så mange andre er Halden Dykkersenter rammet av de strenge koronatiltakene i Viken. De må holde butikken stengt – men alt håp er imidlertid ikke ute om du trenger luft eller service.
– Vi holder hjulene i gang
Halden Dykkersenter er der for kundene også under nedstengingen.
BRANSJENYTT

– Vi holder hjulene i gang
Som så mange andre er Halden Dykkersenter rammet av de strenge koronatiltakene i Viken. De må holde butikken stengt – men alt håp er imidlertid ikke ute om du trenger luft eller service.
  19. mars 2021
☒   ANNONSE:
– Grunnet nye restriksjoner så er vi nødt til å stenge butikken inntil videre. Varer, service og luftfylling kan bestilles på 900 34 788 eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., skriver Halden Dykkersenter på Facebook.

Innehaver Øyvind Karlsen-Kristiansen forteller at butikken vil være bemannet for utlevering av varer, luftfylling og levering av utstyr til service fra klokken 15–16 på hverdager.

LES OGSÅ
Tøffe uker for dykkebutikkene


– Det vil være mulig å bestille varer og få dem utlevert utenfor butikken. Vi ber om at folk blir sittende i bilen og ringer oss når de er utenfor. Vi leverer varene til bilen og du betaler med Vipps, sier Karlsen-Kristiansen.

Han opplyser at påmelding på kurs som er satt opp etter 11. april går som normalt. Man får utlevert bokpakken på samme måte som andre varer.

LES OGSÅ
Siste nytt om dykking og koronaviruset


Det samme gjelder for utstyr som skal på service: Sette det på utsiden av butikken i åpningstiden og gi beskjed på telefon. Når utstyret er ferdig får man beskjed og kan hente dette.

– Vi håper alle dykkere passer på å få utstyret sitt sjekket. Vi trenger noe å gjøre i denne tøffe perioden, sier Karlsen-Kristiansen. Han oppfordrer kundene til å ta kontakt på 900 34 788 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis de har spørsmål.Støtt ditt lokale dykkesenter!

De strenge koronatiltakene gjør at det er viktigere enn noensinne å støtte sitt lokale dykkesenter.

Vi oppfordrer alle til å handle det de trenger nå – ikke utsett det til senere.

Har du ventiler eller flasker som skal til service og trykktesting er det bare å levere det inn, slik at dykkesentrene får noe å gjøre. Tiltakene varer frem til og med 11. april.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


 

Annonsørinnhold:

 • Spar 1.200,- på Apeks XTX 200/40

  One Ocean Dive Resort i Kristiansand fortsetter garasjesalget, og har knalltilbud på ventilservice, vinge med bakplate, computer, lykter og ventilservice.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Klubbtilbud på båtførerprøven

  – Medlemmene i dykkeklubber tilsluttet Norges Dykkeforbund kan ta kurset som leder til båtførerprøven til halv pris, forteller generalsekretær Stian Olsen.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS