Se de kreative vinnerbildene!
Resultatene i fotokonkurransen UnderBathwater Photographer of the year 2021 er offentliggjort, med vinnerbilder tatt i badekar fra England til Indonesia.
Se de kreative vinnerbildene!
Sammenlagtvinner for amatørfotografer. Foto: Barry McGill/Fourth Element
UNDERVANNSFOTO

Se de kreative vinnerbildene!
Resultatene i fotokonkurransen UnderBathwater Photographer of the year 2021 er offentliggjort, med vinnerbilder tatt i badekar fra England til Indonesia.
  13. mars 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Den kreative fotokonkurransen arrangeres av Fourth Element, og hensikten var å gi undervannsfotografer en morsom og annerledes utfordring i en tid mange ikke har hatt mulighet til å dykke.

Bildene i konkurransen måtte tas i badekaret, i vasken, i en bøtte eller tilsvarende.

– Det som begynte som en sprø idé vokste raskt til å bli noe som har inspirert kreativiteten til undervannsfotografer i en vanskelig tid, sier Jim Standing, en av grunnleggerne av Fourth Element.

Profesjonell

Sammenlagtvinner for profesjonelle fotografer. Foto: Mikko Paasi/Fourth Element


Vinnerbildet til finske Mikko Paasi er tatt i et badekar på et hotellrom i Jakarta i Indonesia, og viser en enestående kreativitet.

Ved hjelp av badehåndklær og modelleringsleire for barn har han skapt et fantastisk arktisk undervannslandskap, og grepet med å snu bildet opp-ned skaper en illusjon av å være dypt inne i isen.

Amatør

Vinner i kategorien «Indoor Animal Behaviour». Foto: @pspov/Fourth Element


Vinnerbildet i kategorien «Indor Animal Behavior» viser at timing er viktig – det kan ikke ha vært lett å fange blekksprut-sluken skarpt og samtidig få en fin bakgrunnseffekt med blekket i vannet.

– Bildene er fantastiske og forteller unike historier. Det har vært fint å se at folk har satt pris på en kreativ utfordring i en isolert koronahverdag, sier Standing.

Lockdown Lego

Vinner i kategorien «Lockwodn Lego». Foto: @mocean_images/Fourth Element


Det ble sendt inn hundrevis av bidrag på Instagram, i de fem kategoriene i konkurransen: Self (isolation) Portrait, Lockdown Lego, Zoom In (makro), Indoor Animal Behavior og Positive/Negative (svart-hvitt).

Positive/Negative

Hederlig omtale i kategorien «Positive/Negative». Foto: @une_plongeuse/Fourth Element


I juryen satt undervannsfotografene Alex Mustard og Saeed Rashid, sammen med Jim Standing fra Fourth Element.

– Vi trenger alle et kreativt utløp under koronapandemien. Denne fotokonkurransen gav undervannsfotografer verden over muligheten til å leke, jobbe med teknikk og rett og slett bare ha det moro, sier Alex Mustard.

Zoom In

Hederlig omtale i kategorien «Indoor Animal Behavior». Foto: @nau_uwphotography/Fourth Element


Premiene til vinnerne ble levert av Underwater Visions og Paralenz. På lenken under kan du se alle vinnerbildene samt lese juryens kommentarer – og du kan se alle bidragene på Instagram.




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS