Webinar om endringer i arbeidsmiljøloven

Fagforbundet Industri Energi inviterer til medlemsmøte for sine yrkesdykkere, med webinar om de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven.

Webinar om endringer i arbeidsmiljøloven
Foto: Industri Energi

YRKESDYKKINGWebinar om endringer i arbeidsmiljøloven

Fagforbundet Industri Energi inviterer til medlemsmøte for sine yrkesdykkere, med webinar om de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven.

  28. januar 2021
– Som dere alle er kjent med, så foreligger nå Prop. 68 L (2020-2021), Endringer i arbeidsmiljøloven (lovens anvendelse for yrkesdykking og losing), skriver Industri Energi på sine hjemmesider.

Fagforbundet har i samarbeid med tillitsvalgte og verneombud i bedriftene kjempet hardt for å få gjennom endringene i arbeidsmiljøloven, som etter planen skal behandles i Stortinget den 22. mars 2021.

LES OGSÅ
Nå blir det lovendring for yrkesdykking


– Vi ser at både arbeidsgiverne og dykkerne har behov for informasjon om hva som er reelt, og konsekvensene av det forslaget som nå ligger til politisk behandling. Enkelte steder hersker det en viss uro med hensyn til de endringene som kommer. Det mener vi det ikke er grunn til, skriver forbundet i invitasjonen.

Medlemsmøte: 28. januar kl 20:00

På medlemsmøtet vil det bli holdt et webinar for å redegjøre for endringene som kommer med ny og tydeligere regulering av yrkesdykking.

De som vil delta må melde seg på, og vil få en e-post med bekreftelse. En link til webinaret på Teams blir også sendt ut i forkant.

ANNONSE
Florida: Perfekt for dykking og snorkling


Industri Energi er et fagforbund for ansatte innen olje-, gass- og landindustri, og er med over 56.000 medlemmer det fjerde største forbundet i LO. Forbundet har rundt 85 ansatte fordelt på kontorene i Stavanger og Oslo.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte kurs- og konferansekoordinator Leif Gunnar Rottem eller forbundssekretær Håkon Aasen Bjerkeli.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Dykkeparadiset Nord-Sulawesi

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS