Se vinnerbildene i DEEP Indonesia 2020
DivePhotoGuide og Wetpixel har annonsert vinnerne i fotokonkurransen DEEP Indonesia. Her får du se vinnerbildene i alle de fem kategoriene – len deg tilbake og nyt fotokunsten!
Se vinnerbildene i DEEP Indonesia 2020
Bildecollage fra DEEP Indonesia 2020
UNDERVANNSFOTO

Se vinnerbildene i DEEP Indonesia 2020
DivePhotoGuide og Wetpixel har annonsert vinnerne i fotokonkurransen DEEP Indonesia. Her får du se vinnerbildene i alle de fem kategoriene – len deg tilbake og nyt fotokunsten!
  7. april 2020
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Hvert år inviterer DivePhotoGuide og Wetpixel verdens undervannsfotografer til flere konkurranser, og en av dem er DEEP Indonesia International Underwater Photo Competition, som til tross for navnet har bilder fra hele verden.

I år konkurrerte tusenvis av bilder og hundrevis av fotografer om den gjeve premiepotten, som var på hele 45 000 USD. Sponsorer fra hele verden stilte med både dykking, opphold og utstyr i premier.

Enrico Somogyi, «Best of Show» og gull i kompaktklassen:


Foto: Enrico Somogyi/DEEP Indonesia 2020


Enrico Somogyis vakre bilde av en lungemanet nydelig avbildet med Snell's vindu i bakgrunnen, hvor himmelen nesten ser ut som jordkloden, ble kåret til «Best in Show». Bildet vant også gull kompaktkameraklassen.

Somogyi ble godt belønnet for bildet som ble tatt på Palau, og kan se frem til et 10 dagers opphold med dykking på Lembeh Resort og Bangka Island med Critters@Lembeh så snart koronakrisen er overstått.

Petr Polách, Divers:


Petr Polách/DEEP Indonesia 2020


Deltakerne konkurrerer i fem klasser – Compact Cameras, Divers, Animal Portrait, Animal Behaviour og Reefscapes, og skiller seg dermed noe fra andre konkurranser med mer tradisjonelle kategorier som vidvikel og makro.

Vi har likevel sett noen av de premierte bildene i andre fotokonkurranser det siste halvåret – men det er også flere nykommere blant de mer kjente navnene.

Jenny Stock, Animal Behaviour:


Jenny Stock/DEEP Indonesia 2020


Eric Hou, Portrait:


Eric Hou/DEEP Indonesia 2020


Det var ingen norske undervannsfotografer som ble premiert i DEEP Indonesia i år, men her hjemme kan vi glede oss over at svenskene Alex Dawson og Torbjörn Gylleus tok hvert sitt sølv i klassene Reefscapes og Divers.

Vinnerbildene vil bli presentert på messen Deep & Extreme Indonesia som skal finne sted 4.–7. juni 2020. Dommere var Mike Bartick, Renee Capozzola, Ellen Cuylaerts, Tobias Friedrich, Kate Jonker og Andrew Marriott.

Fressia Peng, Reefscapes:


Fressia Peng/DEEP Indonesia 2020


– DEEP Indonesia utmerker seg igjen med en lang rekke fantastiske bilder, og vi er spesielt glade for at premien for «Best in Show» går til en fotograf med et kompaktkamera, sier arrangørene Joseph Tepper og Adam Hanlon i en uttalelse.Som vanlig donerer arrangørene 15% av deltakeravgiftene til organisasjoner og prosjekter for bevaring av det marine miljøet og beskyttelse av livet i havet.

På lenken nedenfor kan du se alle de premierte bildene i konkurransen, samt de som fikk hederlig omtale. Det er mange inspirerende bilder – og kanskje DU blir å se på premieoversikten neste år?
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Dyreliv i havet: Lær mer om nakensnegler

  Den 7. utgaven av boka Dyreliv i havet er en skattkiste for dykkere med interesse for marinbiologi. Nå finnes den både i trykt utgave og som eBok, og det er bare én ting å gjøre: Løp og kjøp!

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Hugs å søka om du vil bli yrkesdykkar

  Dykkerutdanninga ved Høgskulen på Vestlandet er ei fagskuleutdanning som gir deg dei fleste sertifikata du treng som yrkesdykkar. No er det snart søknadsfrist for kurset som startar til hausten.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS