Nyhetsarkiv – November 2019:

Annonsørinnhold:
 • Information
  29 november 2019

  Stadig flere klubber velger DykkeBazaar

  Gode betingelser og muligheter for kontant kickback gjør at Dykkebazaar er et gunstig valg for dykkeklubbene når turen går til eksotiske strøk.
 • Information
  29 november 2019

  Nytt på markedet: Apeks P-Valve

  «Go with the flow» sier Apeks og oppfordrer til montering av deres nye P-Valve på tørrdrakten. En tisseventil gjør dykket mer komfortabelt og du slipper stress fordi naturen kaller.
 • Information
  28 november 2019

  One Ocean med ny dykkebåt

  One Ocean Dive Resort i Søgne har gått til innkjøp av en rask RIB for å øke rekkevidden og kunne tilby ennå flere vrak på menyen. – Nå kan vi dykke fra Mandal til Lillesand, sier innehaver Carlo Golfetto.
 • Information
  27 november 2019

  32 deltakere i Nordisk Mesterskap i UV-foto

  Mens vi venter på resultatene fra Nordisk Mesterskap i UV-foto kan arrangøren Dansk Sportsdykker Forbund fortelle at det har kommet inn til sammen 379 bidrag fra 32 fotografer i konkurransen.
 • Information
  24 november 2019

  Se episode 8 av «Havforskerne»

  Skagerrak er vårt nærmeste havområde, og overvåkes derfor nøye av havforskerne. I den siste episoden av «Havforskerne»får du være med på forskningsskipet G. M. Dannevig på tokt til Hirtshals.

ANNONSE:

ANNONSE:
 • Information
  17 november 2019

  Se episode 7 av «Havforskerne»

  Spøkelsesfiske skaper problemer for fisk og skalldyr, men hvor stort er egentlig problemet? Havforsker Alf forsøker finne ut av hvor mye redskap som faktisk ligger på havbunnen, men det blir ingen enkel oppgave.
 • Information
  15 november 2019

  Pass på redskapen – meld fra om du mister den

  Tapte fiskeredskap forsøpler havet og fører til spøkelsesfiske. Her får du tips om hvordan du kan redusere faren for å miste redskap, og hva du bør gjøre hvis uhellet først er ute.
 • Information
  14 november 2019

  Visste du at BARE Norway er på Facebook?

  BARE har en egen norsk Facebook-side hvor du får oppdateringer om produktnyheter, flotte videoer og bilder. Lik og del!
 • Information
  13 november 2019

  Hvorfor bør ikke blåskjell fryses?

  Blåskjell bør holdes levende helt frem til de dampes, grilles eller kokes. Det er enkelt å sjekke om de lever – og vil du likevel fryse dem bør de dampes først.
 • Information
  12 november 2019

  Divers Alert Network fyller 40 år

  I 40 år har Divers Alert Network (DAN) gjort verden tryggere for dykkere over hele verden. Dette er deres historie.
 • Information
  12 november 2019

  Konferanse om redskapsopprydning i Gøteborg

  Clean Nordic Oceans (CNO) er et nordisk kunnskaps- og erfaringsnettverk med fokus på hvordan spøkelsesfiske og forsøpling av havet kan reduseres. Den første fasen er nå over og dette markeres med en konferanse 21. og 22. november i Gøteborg.

ANNONSE:

ANNONSE:
 • Information
  11 november 2019

  Oppdaget Vestlandets største korallrev

  Forskere fra Havforskningsinstituttet funnet det største korallrevet til nå på Vestlandet. Revet er 300 meter langt og 200 meter bredt, og forskerne antar at det er ca. 4.000 år gammelt.
 • Information
  11 november 2019

  Fourth Element fyller 20 år

  Det begynte med en drøm om å lage bedre produkter for dykkere. Tjue år senere holder Fourth Element tusenvis av oss varme og tørre, på en miljøvennlig måte.
 • Information
  10 november 2019

  Se episode 6 av «Havforskerne»

  I sjette episode får du være med forskere ved forskningstasjonen i Flødevigen når de forsker på hummer ved Lindesnes, utenfor Tvedestrand og langs sørlandskysten.
 • Information
  10 november 2019

  Har funnet verdens dypeste skipsvrak

  Forskningsskipet R/V Petrel er på tokt i Stillehavet, hvor de nylig fant to japanske hangarskip. Nå har de funnet det som skal være verdens dypeste vrak på 6.220 meters dyp.
 • Information
  09 november 2019

  Reiselysten? Utforsk Verden i Oslo

  Etter en vellykket gjennomføring i begynnelsen av dette året er det klart får en ny runde med reiselivsmessen Utforsk Verden, hvor du treffer en rekke reiseoperatører i Oslo sentrum.
 • Information
  09 november 2019

  Se Kronprinsen dykke etter plast på Sjøstrand

  Husker du saken om Kronprins Haakon som dykket sammen med Fredrik Myhre fra WWF etter plast på Sjøstrand i Asker? Her er videoen – og talen hans fra Our Ocean-konferansen.
 • Information
  07 november 2019

  NDF søker unge kvinner til utviklingsprosjekt

  Norges Dykkeforbund starter et utviklingsprosjekt rettet mot unge kvinner. Deltakerne tilbys utdanning opp til trenernivå, opplæring i NDFs idretter og idrettslederkurs.
 • Information
  07 november 2019

  Nå fyller mange av krigsvrakene 75 år

  November 1944: Tyskerne har evakuert og brent Finnmark, og stadig flere skip senkes langs kysten. Nå er det trekvart århundre siden mange av vrakene vi dykker på gikk ned.

ANNONSE:

 • Information
  06 november 2019

  Snorkler omkom på hvalsafari

  En person ble brakt livløs til land og ble erklært død av lege i Skjervøy i Troms. Vedkommende ser ut til å ha fått et illebefinnende mens han snorklet i overflaten, melder politiet på Twitter.
 • Information
  05 november 2019

  Vrakfunnet i Søgne får internasjonal oppmerksomhet

  Funnet av det hollandske handelsskipet Juffrau Elisabeth som ble offentliggjort fredag 25. oktober vekker oppsikt også internasjonalt.
 • Information
  04 november 2019

  Gratis webinar om fridykking og UV-jakt

  Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Frivannsliv tilbyr et gratis webinar hvor du får en innføring i det du trenger å vite for å praktisere fridykking på en trygg og motiverende måte.
 • Information
  03 november 2019

  Se episode 5 av «Havforskerne»

  I den femte episoden får du være med når forskerne i Flødevigen undersøker stillehavsøstersen som har kommet til kysten vår de senere årene. Den ble registrert første gang på Sørlandet i 2008.
 • Information
  03 november 2019

  Brann på liveaboard – en person omkom

  En kvinne mistet livet da det brøt ut brann ombord på en dykkebåt i Rødehavet. 18 passasjerer og mannskapet på 12 kom fra brannen med livet i behold.
 • Information
  02 november 2019

  I dag er det Diversnight!

  Dagen for det internasjonale nattdykket er endelig her, og i kveld klokken 20:19 skal tusenvis av dykkere i vannet på 147 steder i 19 land.
 • Information
  02 november 2019

  Nytt motiv på medlemskortet hos DAN Europe

  Divers Alert Network (DAN) har lansert sitt nye medlemskort for 2020. Bildet er tatt av Renee Capozzola og vant nylig en stor fotokonkurranse i Venezia.
 • Information
  02 november 2019

  583 milliarder kroner til havet på Our Ocean-konferansen i Oslo

  Deltakerne på Our Ocean-konferansen i Oslo i forrige uke meldt inn til sammen 370 tiltak for havet, med en samlet verdi på minst 583 milliarder norske kroner.
 • Information
  01 november 2019

  Vellykket beredskapsøvelse i Steinkjer

  Steinkjer Sportsdykkere gjennomførte forrige helg i en vellykket beredskapsøvelse i samarbeid med nødetatene. – Det var en nyttig erfaring for alle parter, forteller John Ellev Slapgård.
 • Information
  01 november 2019

  Økt nordisk samarbeid for et bedre havmiljø

  De nordiske klima- og miljøministrene har signert en ny erklæring for å sikre bærekraftige nordiske hav, styrke nordisk havøkonomi og minimere virkningene av klimaendringene.

ANNONSE:

ANNONSE:

 

 
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS