Nyhetsarkiv – Mai 2019:

 • Åfjord Froskemannsklubb med ny båt

  Mange klubber ønsker seg sin egen dykkebåt. Åfjord Froskemannsklubb har gjort drømmen til virkelighet med en 29 fots cabincruiser som nå skal settes i stand.
Annonsørinnhold:
 • Information
  30 mai 2020

  Ny klubb på Sørlandet: Åros Undervannsklubb

  En ny dykkeklubb har sett dagens lys. Åros Undervannsklubb er til for alle som er glade i å være i vannet, enten det dreier seg om snorkling, fridykking eller dykking.
 • Information
  29 mai 2020

  Nå kan danskene komme på dykkeferie!

  Regjeringen letter på reiserestriksjonene, og Norge og Danmark har blitt enige om å åpne grensene fra 15. juni. Dette er gode nyheter for mange i dykkebransjen.
 • Information
  29 mai 2020

  Ny badebrygge til sommeren?

  Nyheten «Bahamas» fra Wee Marine er en flytende, sirkelrund badebrygge som er perfekt for sommeren i Norge!
 • Information
  29 mai 2020

  Lanserer ny app for fritidsfiske

  Appen har fått et nytt og bedre design som skal gjøre den mer brukervennlig, og det er gjort tekniske oppgraderinger. Den gamle appen fases ut, melder Fiskeridirektoratet
 • Information
  28 mai 2020

  Åpningen av Museum of Wrecks blir utsatt

  På grunn av koronapandemien utsettes åpningen av det nye vrakmuseet på Djurgården i Stockholm på ubestemt tid. Museet skulle åpne dørene til høsten.

ANNONSE:

ANNONSE:
 • Information
  25 mai 2019

  Vær sikker på at redningsvesten virker – dette må du sjekke

  I dag er det «Sjekk vesten-dagen», og Redningsselskapet oppfordrer alle som har en automatisk redningsvest til å kontrollere at den er i god stand og ikke har gått ut på dato.
 • Information
  23 mai 2019

  Rimelige onsdagsdykk med båt i Søgne

  One Ocean Dive Resort i Søgne vest for Kristiansand har et nytt tilbud til dykkere i området – rimelige onsdagsdykk med båt. Alle er velkommen til å bli med på tur!
 • Information
  22 mai 2019

  Foredrag: Teknisk dykking – et tilbakeblikk

  Project Baseline inviterer til foredrag med Ronny Arnesen, en av pionerene innen teknisk dykking. Han dykket på Blücher og i Plura lenge før noen trodde det var mulig.
 • Information
  22 mai 2019

  Vippetangen Dykkerklubb fyller 40 år

  Vippetangen Dykkerklubb har 40 gode og begivenhetsrike år bak seg, og er fremdeles en aktiv klubb med stabil medlemsgruppe og mange gode dykkeropplevelser hvert år.
 • Information
  21 mai 2019

  Av og til er én millimeter nok

  #sneglebuss-prosjektet fortsetter å publisere gode resultater etter den to uker lange ekspedisjonen for å lete etter nakensnegler i Finnmark. Nå er nok en ny art for Norge identifisert.
 • Information
  20 mai 2019

  Dykkerulykke i Grimstad

  En mann i 50-årene havnet i går på sykehus med lungeødem, sannsynligvis forårsaket av en ventil med over tre ganger så høy pustemotstand som normalt. Årsaken kan være dårlig service.

ANNONSE:

ANNONSE:
 • Information
  15 mai 2019

  Riktig ernæring eliminerer øyesykdom hos rognkjeks

  Øyesykdommen katarakt er et problem blant rognkjeks som brukes som lusespisere i oppdrettsnæringen. Årsaken er ubalanse i ernæringen – men det lar seg heldigvis løse.
 • Information
  14 mai 2019

  Ny art funnet i Norge: – Dette er spennende!

  For første gang har nakensneglearten Zelentia ninel blitt funnet i Norge. Det skjedde da forskerne i #sneglebuss var på ekspedisjon i Finnmark.
 • Information
  10 mai 2019

  Nordnytt med innslag om nakensnegler

  I forbindelse med at team #sneglebuss er på tokt i Finnmark for å lete etter nakensnegler, ble prosjektleder Torkild Bakken intervjuet av NRK Nordnytt. Se klippet her!
 • Information
  10 mai 2019

  Dommer- og utøverkurs i apnea

  Norges Dykkeforbund arrangerer et kombinert utøver- og dommerkurs i apnea i Oslo 7.–9. juni 2019. Kurset vil være gratis for alle deltagere. Meld deg på i dag!
 • Information
  05 mai 2019

  Dykkerulykke i Gursken – to til sykehus

  To menn ble fraktet til sykehus etter at den ene følte seg uvel etter et dykk i Gursken på Sunnmøre i ettermiddag. Tilstanden til de to er foreløpig ukjent.
 • Information
  05 mai 2019

  Nakensnegledykkere i Berlevåg

  Arbeidernes dag ble ikke holdt hellig da Team #Sneglebuss fra NTNU i Trondheim besøkte Berlevåg nylig – hensynet til forskningen gikk foran.
 • Information
  02 mai 2019

  Bli med på dykketreff i Raet nasjonalpark

  Arendal Undervannsklubb inviterer til dykketreff i Raet nasjonalpark fra 6.–8. september 2019. For de som vil komme allerede fredag er det mulig å dykke fra klokken 13.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE:

 

 
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS