Lær mer om mat i fjæra
Arne Duinker, sjømatentusiast og forsker ved Havforskningsinstituttet forteller om hvilke arter man finner i fjæra som kan brukes som mat. La deg inspirere!
Lær mer om mat i fjæra
Illustrasjon: Stein Mortensen
MATAUKE

Lær mer om mat i fjæra
Arne Duinker, sjømatentusiast og forsker ved Havforskningsinstituttet forteller om hvilke arter man finner i fjæra som kan brukes som mat. La deg inspirere!
  Av Dykking.no
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Arne Duinker er ekspert på skjell hos Havforskningsinstituttet, og han er kjent for sitt engasjement for å formidle kunnskap om nye typer sjømat – spesielt det som finnes i fjæra.

Her kan du lære mer om hvordan du sanker og tilbereder snegler, albueskjell og alger, og hvordan du kan bruke mat fra fjæra som ressurs:





I tillegg til å holde foredrag og workshops har Arne Duinker også gitt ut boka «Sjømat fra fjæra» sammen med Stein Mortensen og Fredrik Hald.

Hvis du vil lære mer om de spennende matressursene langs vannkanten kan du kjøpe den hos blant annet www.norli.no.





En av Arne Duinkers spesialiteter er tarechips. I videoen over ser du hvordan du enkelt kan lage det selv, enten i fjæra eller på kjøkkenet.

La deg bli inspirert til å sanke spennende råvarer neste gang du er på dykketur eller har med barna på en tur i fjæra – der finnes det delikatesser til både forrett, middag og dessert!



ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Lær mer om nakensnegler

    Den 7. utgaven av boka «Dyreliv i havet» er en skattkiste for dykkere med interesse for marinbiologi. Den finnes både i trykt utgave og som eBok, og det er bare én ting å gjøre: Løp og kjøp!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Er du klar for vinterkulda?

    Når det er vinterkaldt i sjøen er det ekstra viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.
Siste videoer:
Annonse:
Annonse:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS