Maritim Båtutstyr blir Seac Sub-forhandler

Maritim Båtutstyr AS har inngått avtale med Seac Sub om salg av deres sortiment i Norge. Seac Sub er store på utstyr til fridykking og snorkling, og er kjent for både kvalitet og design.

NYHETER

   

PRODUKTNYTTMaritim Båtutstyr blir Seac Sub-forhandler

Maritim Båtutstyr AS har inngått avtale med Seac Sub om salg av deres sortiment i Norge. Seac Sub er store på utstyr til fridykking og snorkling, og er kjent for både kvalitet og design.

  29. august 2019
Maritim Båtutstyr er kjent blant båtfolk over hele landet, og er en av de største aktørene i denne bransjen. I sortimentet har de alt tenkelig utstyr til fritidsbåter, motorer, elektronikk, kajakker, vannsport, fritidsklær og sikkerhetsutstyr.

Nå fylles også hyllene opp med utstyr fra Seac Sub, og Maritim satser i første rekke på produkter til fridykking.

– Vi synes det er viktig å ha utstyr av god kvalitet, og ikke satse på billige Kina-produkter, sier innkjøpssjef Harald Tønseth til Dykking.

Italienske Seac Sub har siden 1971 vært en av de viktigste produsentene av utstyr til fridykking og snorkling, og de leverer et stort sortiment til hele familien.

Dette passer bra sammen med Maritims utvalg innenfor fritidsbåtutstyr, og nå vil nok de fleste finne det de trenger for lek og moro i vannet når de skal på båttur.

Seac Sub finnes i dykkebutikker over hele verden, og blir gjennom den nye forhandleravtalen tilgjengelig for et stort publikum i Norge: Maritim Båtutstyr har seks butikker langs hele kysten i Sør-Norge, i tillegg til nettbutikken.Maritim Båtutstyr AS har butikker i Oslo, Fredrikstad, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Bergen.


– Vi selger også gjerne utstyr på nett, men synes det er viktig at kundene har mulighet til å komme innom og ta produktene i nærmere øyesyn, prøve drakter og liknende, sier han.

Maritim Båtutstyr AS har har hovedkontor og butikk i Arendal, og butikker i Kristiansand, Bergen, Oslo, Fredrikstad og Stavanger.

– Seac-produktene er allerede tilgjengelige både i nettbutikken og i våre fysiske butikker. Sommeren er reddet for de som vil snorkle, fridykke og ha det gøy i vannet, avslutter Tønseth.

Se utvalget og finn nærmeste butikk på www.maritim.no.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS