Stilling leding: Havbruksbiolog / Marinbiolog

STIM søker en havbruksbiolog/marinbiolog til fast stilling i Bergen. Arbeidsoppgavene er rettet mot havbruksnæringen, og miljøundersøkelser utgjør hoveddelen av jobben.

STILLING LEDIGStilling leding: Havbruksbiolog / Marinbiolog

STIM søker en havbruksbiolog/marinbiolog til fast stilling i Bergen. Arbeidsoppgavene er rettet mot havbruksnæringen, og miljøundersøkelser utgjør hoveddelen av jobben.

  30. juli 2019
– Vi har travle dager og trenger et par ekstra hender ved avdelingen vår for miljøtjenester i Bergen, skriver selskapet i stillingsannonsen på jobbdirekte.no.

STIM er en landsdekkende leverandør av fiskehelsetjenester, miljøtjenester, vaksiner, fiskehelseprodukter og biologisk rettet produksjonsrådgiving til havbruksnæringen, og selskapet har egen forskningsavdeling.

Nå søker de en havbruksbiolog eller marinbiolog til en fast, 100% stilling i Bergen. Den som ansettes blir en del av et etablert fagmiljø bestående av ni engasjerte marinbiologer, taksonomer, toksikologer og øvrige ansatte med ulike former for biologisk bakgrunn og utdannelse.

Søknadsfrist er 15. august 2019

Arbeidsoppgavene inkluderer kundekontakt, planlegging og utførelse av ulike miljøundersøkelser, deltakelse på tokt og feltaktiviteter som sedimentprøvetaking, strandsoneundersøkelser, strømmålinger og vurderinger av vannsøylen. Analyse og rapportering hører også med, og hverdagen er variert med gode utviklingsmuligheter.

Selskapet søker personer med relevant utdanning på masternivå eller høyere, og skriver at erfaring fra havbruk og akvakultur vil være en fordel. Søkere må ha gode samarbeidsevner, førerkort klasse B og flytende kommunikasjon på norsk, skriftlig og muntlig.

Les mer og finn kontaktdata på jobbdirekte.no.

Her er en videopresentasjon av selskapet:

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.