Nå er det ikke lenge til Bonndilten!

Topdal og Flekkerøy Dykkerklubb ønsker velkommen til Bonndilten 2019 i den naturskjønne perlen Krageviga på Flekkerøy utenfor Kristiansand fra fredag 26. til søndag 28. juli.

ARRANGEMENTNå er det ikke lenge til Bonndilten!

Topdal og Flekkerøy Dykkerklubb ønsker velkommen til Bonndilten 2019 i den naturskjønne perlen Krageviga på Flekkerøy utenfor Kristiansand fra fredag 26. til søndag 28. juli.

  21. juni 2019
Bonndilten er et dykketreff hvor både dykkere og deres familie og venner samles, og det legges opp til spennende dykking og masse moro for alle. Treffet arrangeres for 37. gang i juli.

Arrangementet har base i Flekkerøy Dykkerklubbs klubbhus, og man kan kjøre helt frem til plassen slik at logistikken er enkel.

Det er en stor teltplass like utenfor klubbhuset, parkering ikke langt unna, og godt med bryggeplass dersom du kommer med båt.

Klubben sørger for luftfylling og båtturer til en rekke spennende dykkemål i området.

På menyen står vrakdykk på minesveiperen Jan Hubert, seilskuta Clara Maria samt D/S Bussard, M/S Seattle, D/S Fennia, D/S Bjarke, D/S Domino, D/S Kong Ragnar, M-426, M/S Tom B og D/S Havbris.


Et par av disse vrakene ligger dypt og er best egnet for teknisk dykking, men flere av dem er også godt egnet for vanlige sportsdykkere. Det blir naturligvis også gode muligheter for fine naturdykk i området.

Utover kveldene blir det grillfest og moro. Klubben setter opp store griller, så man trenger bare å ta med grillmat og drikke. Les mer om Bonndilten og finn priser og praktiske opplysninger på Facebook.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS