NDF søker prosjektmedarbeider

Vil du være med å forme, fremme og utvikle dykkemiljøene i Norge? Norges Dykkeforbund søker en person til å ferdigstille revisjon av materiell, standarder og planer for hele kursporteføljen.

STILLING LEDIGNDF søker prosjektmedarbeider

Vil du være med å forme, fremme og utvikle dykkemiljøene i Norge? Norges Dykkeforbund søker en person til å ferdigstille revisjon av materiell, standarder og planer for hele kursporteføljen.

  8. juni 2019
Norges Dykkeforbund ser etter en dykkerinstruktør med bred erfaring og god pedagogisk forståelse. NDF bruker CMAS som utdanningssystem, og følger internasjonale CMAS og RSTC standarder slik at det ikke er store praktiske forskjeller fra de fleste utdanningsorganisasjonene.

Søkerne må ha god gjennomføringsevne og samarbeidsevner, samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Vedkommende må også kunne jobbe selvstendig, og være initiativrik, positivt og engasjert. Kjennskap til NDFs og norsk idretts verdier og målsetninger er naturligvis også en fordel.

Efaring er det viktigste

– Instruktørbakgrunn spiller ikke den helt store rollen. Erfaring er det viktigste, så vi håper på gode søknader fra alle organisasjoner, sier generalsekretær i Norges Dykkeforbund, Stian Olsen.

Stillingen er et engasjement i 1 år i 50% stilling, men for den rette søkeren kan 100% være aktuelt. Man må påregne noe reising, samt kvelds- og helgearbeid. Arbeidssted er på forbundskontoret i Idrettens Hus på Ullevål stadion i Oslo.

Søknadsfrist: 10. juni 2019

NDF oppfordrer spesielt kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen. Søknad og CV sendes til generalsekretær Stian Olsen.

Les mer og finn kontaktinfo på www.ndf.no

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS