Norges Dykkeforbund søker utviklingskonsulent

Norges Dykkeforbund søker en engasjert person som skal jobbe med klubbutvikling, paraidrett, oppfølging av aktivitet for barn og unge, medlemsservice samt administrative oppgaver.

Foto: Caroline Dokken Wendelborg/NIF

STILLING LEDIGNorges Dykkeforbund søker utviklingskonsulent

Norges Dykkeforbund søker en engasjert person som skal jobbe med klubbutvikling, paraidrett, oppfølging av aktivitet for barn og unge, medlemsservice samt administrative oppgaver.

  30. mai 2019
Søkere bør ha idrettsfaglig bakgrunn fra høyskole eller universitet, være initiativrik, engasjert og positivt og ha grunnleggende IT-kompetanse og kunnskap. Av andre egenskaper nevnes god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, pålitelighet, øye for detaljer og evne til å jobbe godt både i team og selvstendig.

Utviklingskonsulenten ansettes i fast, 100% stilling med arbeidssted på forbundskontoret i Idrettens Hus på Ullevål Stadion i Oslo. Stillingen lønnes etter avtale.

Søknadsfrist er 10. juni 2019, med ansettelse så snart som mulig.

Det ansees som en fordel om søkerne kjenner til noen av Norges Dykkeforbunds idretter. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen. Det må påregnes noe reisevirksomhet, kvelds- og helgearbeid.

Norges Dykkeforbund (NDF) ble stiftet i 1957, og er et særforbund under Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité (NIF) og det internasjonale dykkeforbundet CMAS. NDF organiserer 160 medlemsklubber med i overkant av 8.000 medlemmer over hele landet.

Interesserte bes sende søknad med CV til generalsekretær Stian Olsen på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til generalsekretær på telefon 922 07 271.

Les mer på www.ndf.no.

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.