Ny medlemsfordel for NDF-klubber hos Gass og Pusteservice AS

Norges Dykkeforbund fortsetter å sette fordeler for medlemsklubbene på agendaen og har nå inngått en avtale med Gass og Pusteservice AS. Avtalen lanseres med kampanje på luftprøver.

Foto: NDF/Ingrid Thea Ølberg

KLUBBNYTTNy medlemsfordel for NDF-klubber hos Gass og Pusteservice AS

Norges Dykkeforbund fortsetter å sette fordeler for medlemsklubbene på agendaen og har nå inngått en avtale med Gass og Pusteservice AS. Avtalen lanseres med kampanje på luftprøver.

  28. mai 2019
Visepresident Gry Hege Henriksen og Generalsekretær Stian Olsen er ekstra glade for å lansere avtalen sammen med Michael Hansson i Gass og Pusteservice med en kampanje på luftprøver for kompressorer.


– Luftkvaliteten i byene synker, og spesielt er økningen av CO2 merkbar. Vi har kunder over hele landet, og dette vises på luftprøvene vi får inn. Derfor er det er viktig at klubbene har god kontroll på luftkvaliteten på sine kompressorer, sier Michael Hansson.

Norges Dykkeforbund er opptatt av at medlemsklubbene kan levere god luftkvalitet, og håper de benytter kampanjetilbudet til å sjekke at kompressoren leverer pusteluft av god kvalitet.

Kampanjetilbud

– Ut juli måned kan NDF-klubbene få sjekket kompressorluften for bare 750 kroner pluss moms. Porto er inkludert i prisen, sier Hansson.

Gass og Pusteservice AS er en komplett leverandør av kompressorer og pusteluftsystemer for alle typer fritids- og yrkesdykking, samt dykkerutstyr og service. Nå gir de NDF-klubbene egne priser på hele sortimentet.

– Rabattene vil variere, men ringer du fra en klubb får du en konkurransedyktig pris, lover Hansson.

Booster med klubbrabatt

Mange klubber ønsker seg en ny kompressor, og har klubben tech-dykkere i sine rekker står nok også en booster på ønskelisten.

– Gass og Pusteservice har boostere fra italienske MPS i sortimentet, og sammen med klubbprisene vi allerede har på oksygen og helium hos Nippon Gases Norge AS er dette en attraktiv løsning for klubbene, sier visepresident Gry Henriksen i NDF.

Drøbak Undervannsklubb har nylig investert i et nytt Lenhardt & Wagner kompressoranlegg med nitrox og flaskebank, levert av Gass og Pusteservice. Foto: NDF/Ingrid Thea Ølberg


Populært fylleanlegg i Drøbak

En av klubbene som nylig har investert i et nytt fylleanlegg med booster, nitroxmikser, flaskebank og kompressor fra Gass og Pusteservice er Drøbak Undervannsklubb.

– Det nye anlegget tiltrekker seg dykkere fra hele Stor-Oslo som ønsker å fylle flaskene med luft eller nitrox av god kvalitet, sier Oppegård.

Les mer på www.ndf.no og www.gpsas.no.

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.