Bli med på Nord-Norges Treffet 2019!

Norges største dykketreff går igjen av stabelen på Foldvik Brygge i Gratangen, og som vanlig lokker arrangør Ishavsbyen Dykkerklubb med en rekke flotte dykkemål.

NYHETER

ARRANGEMENTBli med på Nord-Norges Treffet 2019!

Norges største dykketreff går igjen av stabelen på Foldvik Brygge i Gratangen, og som vanlig lokker arrangør Ishavsbyen Dykkerklubb med en rekke flotte dykkemål.

  27. mai 2019
Nord-Norges Treffet arrangeres fra torsdag 26. til søndag 29. september 2019. Arrangøren skriver på Facebook at det er overnattingsplass til 52 personer i hytter, men det er også plass for campingvogner, bobil og båt for dem som måtte foretrekke det.

Det er naturligvis begrenset antall plasser for deltakere, så det er førstemann til mølla som gjelder. Hvis du vil delta må du både fylle ut påmeldingsskjema og betale inn treffavgiften til Ishavsbyen Dykkerklubbs konto.

Priser for treffet og de forskjellige overnattingsalternativene finner du på Facebook (se lenke nederst i saken). Alle som betaler innen 10. august får kr 500,- i rabatt (gjelder kun dykkere).

Inkludert i treffavgiften er overnatting, båtturer, luftfylling og badestamp! Det planlegges å dykke på vrakene av D/S Dronning Maud, Herman Künne og vrakene i Narvik Havn, i tillegg til flere naturdykk.

Andre dykkemål i området er Junker 52 i Hartvikvannet, FW-200 Condor i Lavangen, strømmen i Grovfjord, Erik Köllner i Ballangen, og Black Watch i Kilbotn.
Det blir også lagt opp dykk på de dypere dykkemålene i Narvik for dem som er sertifisert.Vidar Skålevik og Siv Pedersen fra WeDive laget denne videoen etter treffet i 2015.


Lørdag avsluttes treffet med en stor fest hvor deltakerne tradisjonen tro skal kle seg ut. Tema for festen annonseres senere, og det blir premie for beste kostyme.

Les mer og meld din interesse på Facebook!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS