Ny jobb? Erfaren dykkerleder søkes!

ØPD AS søker en dykkerleder til sin avdeling i Bodø. Dykkerne i selskapet utfører oppdrag innen havbruk/oppdrett, sjøledninger/kabler, kraftstasjoner, kaier og bruer, skipsinspeksjoner og diverse søkeoppdrag.

Foto: ØPD AS

STILLING LEDIGNy jobb? Erfaren dykkerleder søkes!

ØPD AS søker en dykkerleder til sin avdeling i Bodø. Dykkerne i selskapet utfører oppdrag innen havbruk/oppdrett, sjøledninger/kabler, kraftstasjoner, kaier og bruer, skipsinspeksjoner og diverse søkeoppdrag.

  29. april 2019
ØPD AS er et selskap med stolte tradisjoner tilbake til 1955. Hovedkontor og administrasjon ligger i Bamble kommune i Telemark, og selskapet er også lokalisert i Bodø.

Nå er de på utkikk etter en erfaren dykkerleder til avdelingen i Bodø, en fulltids stilling med fast ansettelse (ikke turnus).

Søkere bør ha følgende kvalifikasjoner:

Yrkesdykker klasse 1 og minst 3 års erfaring som yrkesdykker, godkjent helseerklæring, fagbrev innen bygg/anlegg, førerkort klasse BE, båtførerbevis (<15m) og god teknisk innsikt.

Søkerne bør ha følgende sertifikater: T1,T5 Truck, G8/G20 Hydraulisk kran, G11 Løfteredskaper/stropper/anhuker, sveisesertifikat for plast og kurs i varme arbeider.

Det er krav om at søkere må beherske et skandinavisk språk (skriftlig og muntlig), og noe reisevirksomhet må påregnes. Lønn etter avtale, tiltredelse snarest.

Søknadsfrist: 16. mai 2019

ØPD AS tilbyr et trivelig arbeidsmiljø, utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og et spennende selskap i stadig utvikling, og ber søkere sende inn CV via Finn.no.

Les mer om selskapet på www.opd.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS