Bli med på et kulinarisk eventyr på Sørlandet!

Det er lite som smaker bedre enn en selvfanget middag. Hos One Ocean Dive Resort i Søgne kan være med ut og dykke, plukke kamskjell og krabber – og tilberede fangsten etterpå!

Kamskjell er definitivt et av høydepunktene på det kulinariske eventyret hos One Ocean.

ARRANGEMENT

   

GOURMETBli med på et kulinarisk eventyr på Sørlandet!

Det er lite som smaker bedre enn en selvfanget middag. Hos One Ocean Dive Resort i Søgne kan være med ut og dykke, plukke kamskjell og krabber – og tilberede fangsten etterpå!

Annonsørinnhold fra One Ocean Dive Resort
One Ocean Dive Resort holder til på Åros Ferisenter i Søgne, bare 20 minutter vest for Kristiansand. Nå inviterer de til et spennende kulinarisk eventyr med dykking og sjømat fra 28. august til 2. september.

Italienske Carlo Golfetto tar godt vare på sine gjester, og lunsj er alltid inkludert mellom dykkene. På det kulinariske eventyret er maten ekstra god, med selvplukkede kamskjell, blåskjell og annet snadder fra havet.


Hvitvinsdampede blåskjell med pasta og et par kamskjell som inntas i dykkebåten til lunsj eller middag – det smaker ganske enkelt herlig. Det er fort gjort å legge på seg et par kilo i løpet av denne dykkehelgen i Søgne!


I Søgne finner man flott naturdykking, og det er ikke noe problem å finne noe godt å spise på dykkene. To ganger om dagen er man i vannet – resten av tiden går med til å nyte naturen og maten.


Hvis værgudene spiller på lag kan du oppleve kvelder som dette hos One Ocean. Med full mage og et glass hvitvin i hånden blir man gjerne sittende til solen går ned.


Grillen er i flittig bruk både på land og ombord i dykkebåten. Tennene løper i vann når skjellene nærmer seg klare, og når de serveres med hvitløksbrød og fersk mozzarella danser smaksløkene av glede.Fornøyde deltakere som nyter dagens fangst på fjorårets arrangement. Er du glad i mat og glad i å dykke er det kulinariske eventyret midt i blinken for deg.


Carlo Golfetto lærer deltakerne å rense kamskjell, og deler gjerne noen tips til hvordan de kan tilberedes på en enkel måte – gjerne på grillen.


Mellom dykkene legger båten til ved en brygge, som her i Ny-Hellesund. Så serveres det deilig lunsj etterfulgt av ekte italiensk espresso, og kanskje en liten blund i solen.


Skjærgården utenfor Søgne byr på vakker natur, pittoresk bebyggelse, flott dykking og deilige sensommerdager. Totalopplevelsen er en rolig og behagelig helg med mange fine inntrykk for alle sansene.


Enkel og behagelig dykking

Det kulinariske eventyret er perfekt for dem som vil ha rolig naturdykking og lære litt om å lage god mat, samtidig som man kan nyte Sørlandet på sitt aller beste.

– Det er enkel dykking og enkle smaker, sier Carlo Golfetto. Og du verden så godt det smaker!

Bli med på kulinarisk eventyr hos One Ocean Dive Resort fra 28. august til 1. september! Pakken koster kr 5.800,- pr. person og inkluderer fire overnattinger, 6 båtdykk, lunsj og lett middag hver dag.

Du kan følge arrangementet på Facebook, og lese mer og bestille plass på www.oneocean.no


Kontakt One Ocean Dive Resort:
Hjemmeside: www.oneocean.no
Telefon: 38 05 01 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Årossanden 9, 4640 Søgne

#dykkedugnad

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Vil du bli yrkesdykkar? Da må du søke snart!

  Dykkerutdanninga ved Høgskulen på Vestlandet er ei fagskuleutdanning som gir deg dei fleste sertifikata du treng som yrkesdykkar. No er det snart søknadsfrist for kurset som startar til hausten.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.