Dykkecamp 2019 i Haugesund

Slettaa Dykkerklubb gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til dykkecamp på Vibrandsøy. De som tar turen til Haugesund i juli får oppleve spennende dykking og masse moro.

Foto: Torbjørn Brekke/Slettaa Dykkerklubb

ARRANGEMENTDykkecamp 2019 i Haugesund

Slettaa Dykkerklubb gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til dykkecamp på Vibrandsøy. De som tar turen til Haugesund i juli får oppleve spennende dykking og masse moro.

  24. mars 2019
Datoene for årets Dykkecamp i Haugesund er klare, så det er bare å krysse av 4.–7. juli i kalenderen. Fjorårets arrangement samlet rundt 65 dykkere, og det er ventet mange besøkende også i år. Følg med og meld deg på i tide!

Programmet for er ennå ikke klart, men i mellomtiden kan du lade opp med denne flotte videoen fra fjorårets Dykkecamp, laget av Vidar Skålevik og Siv Pedersen fra www.wedive.no – og noen flere inntrykk nedenfor.
Leder i Slettaa Dykkerklubb, Åge Wee, inviterer sammen med hele klubben til ny Dykkecamp i Haugesund 4.-7. juli. Foto: Slettaa Dykkerklubb.


Deltakerne bor på vakre Vibrandsøy, og Slettaa Dykkerklubb står for båtturer, luftfylling og alt det andre som hører med. Foto: Vidar Skålevik.
De som abonnerer på bladet Dykking kan finne frem utgave 4/2018 og lese Anders Schouws reportasje fra fjorårets arrangement!


Dykkerne har base på Vibrandsøy, bare et steinkast fra Haugesund sentrum. Det skal kjøres turer til flotte dykkemål hver dag under dykkecampen, og både vrak og natur står på menyen.

Området rundt Haugesund byr på flotte dykkemuligheter både for sportsdykkere og fridykkere, og på dykkecampen blir det sanket kamskjell og andre delikatesser som tilberedes om kvelden. Foto: Torbjørn Brekke.

LES MER
www.slettaadk.no

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.