Ta turen til Sjøen for Alle i helgen!

NYHETER

   

ARRANGEMENTSjøen for Alle-messa er i full sving på Norges Varemesse i Lillestrøm denne uken og helgen. Her finner du over 240 utstillere og 300 båter — og en egen dykkeavdeling!

Sjøen for Alle er full av flotte båter i alle størrelser, fra praktiske småbåter til digre yachter. Det er også et godt utvalg RIB'er og andre båter som er godt egnet for dykkesentre og klubber.

På messa treffer man også fue.no, som står på stand sammen med Scubapro. Ved siden av står Drøbak Akvarium og bladet Dykking, og det er bare å komme innom for en hyggelig dykkeprat!


Fue.no har en stor stand hvor de selger utstyr og kurs, og informerer både dykkere og ikke-dykkere om den flotte sporten vår. Det er overraskende mange båtfolk som har dykkelappen fra tidligere, og interessen for oppfriskningskurs er hjertelig til stede.


Scubapro stiller ut siste nytt innen dykkerutstyr — blant annet den spennende dykkecomputeren Galileo HUD som festes på masken. Denne kommer i salg i løpet av en uke eller to.


Det er også mulig å ta båtførerkurs på messa! Kursene starter klokken 10:00 både lørdag og søndag.


GUE-instruktør Annika Persson står på Fue-standen og forteller som kursene hun holder. Hvis du vil bli teknisk dykker er dette dama som kan hjelpe deg videre på veien mot målet!


BRIG er blant dem som stiller ut båter, og de har en lang rekke tøffe og praktiske RIB'er på standen. Her burde det være noe å finne for både dykkesentre og klubber som ser etter en ny dykkebåt — og ikke minst for dem som liker å drømme seg bort.I fotoprosjektet "På ett pust" fanger fridykker og fotograf Aleksander Nordahl øyeblikk fra en verden de fleste ikke får oppleve. Få med deg hans foredrag fredag klokken 18:00 og lørdag klokken 14:30.


Drøbak Akvarium stiller med et assortert utvalg lokale innbyggere fra Oslofjorden. Det er ikke bare de yngste som synes det er spennende å se hva som rører seg under overflaten! Snittalderen var tidvis høy — moro at livet i havet engasjerer alle.


Hansen Protection har oppsirkulert gamle overlevingsdrakter og laget en serie med tøffe bager som snart kommer i salg hos Fue.


Sjøen for Alle holder åpent fra 20. - 24. mars. Åpningstider er 11-20 på hverdager og 11-18 i helgen. Velkommen innom!


Sjøen for Alle 2019 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm, bare 20 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Det er også gode kollektivforbindelser. Les mer på www.sjoenforalle.no.

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2019:

Innhold:

  • NORSKEKYSTEN: Spektakulært og eksotisk
  • VRAKFUNN: MW-76 "Hoop" i Finnmark
  • MILJØ: Tropiske korallrev under press
  • FORSKNING: Artsdetektiven
  • AKTUELT: Sjøen for Alle 2019
  • HOLD NORGE RENT: Ansatte marinbiolog
  • OCEAN ART CONTEST: Se de flotteste bildene
  • UTSTYRSTEST: Weefine 3000 Ring Light
  • AKTUELT: Dykmässan i Göteborg
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.