Restaurant Under åpnet dørene

Restaurant Under har åpnet og er klare for å servere middag på fem og en halv meters dyp. Verdens største undervannsrestaurant har plass til 40 gjester og byr på en unik opplevelse.

Foto: Under.no/Facebook

GOURMETRestaurant Under åpnet dørene

Restaurant Under har åpnet og er klare for å servere middag på fem og en halv meters dyp. Verdens største undervannsrestaurant har plass til 40 gjester og byr på en unik opplevelse.

  20. mars 2019
Mange har sett frem til at Under skulle åpne – ikke minst brødrene Stig og Gaute Ubostad, som eier Lindesnes Havhotell og står bak prosjektet. Det unike bygget er tegnet av arkitektkontoret Snøhetta.

Maten på Under er nordisk med en smak av Sørlandet, og den danske kjøkkensjefen Nicolai Ellitsgaard Pedersen har helt sikkert mange spennende overraskelser – tasting-menyen består av 18-20 forskjellige retter.God mat, lekkert interiør og ikke minst en unik utsikt venter gjestene på restaurant Under.


Til tross for en forventet kuvertpris på rundt 2.000 kroner er det tydeligvis mange som ønsker undervannsutsikt til middagen og interessen har vært stor, sier Gaute Ubostad til Godt.no.

– Vi har fått inn 7.500 individuelle reservasjoner. Vi har åpent for reservasjoner fra mai til september, og nesten alt er fullbooket unntatt noen få bord i september, forteller han.

Kan bli en populær dykkeplass

Det kan bli vel så spennende å dykke utenfor restauranten og kikke på gjestene som motsatt, men det er ennå uklart i hvilken grad dette blir mulig. Vi håper det legges til rette for dykking fra land i nærheten.

Åpningen av Under har fått bred omtale i norske medier, og konseptet vekker også oppsikt langt ut over landegrensene. Restauranten har fått omtale blant annet på CNN, Time, The Telegraph og Fox News.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS