Endelig har Dykking nye nettsider!

De nye nettsidene fungerer også på mobile enheter, og endelig får vi muligheten til å legge ut nyhetssaker og bli mer aktive på nett. Mye spennende kommer til å skje fremover!

NYHETEREndelig har Dykking nye nettsider!

De nye nettsidene fungerer også på mobile enheter, og endelig får vi muligheten til å legge ut nyhetssaker og bli mer aktive på nett. Mye spennende kommer til å skje fremover!

  23. februar 2019
De nye nettsidene gjør at bladet Dykking igjen kan være mer aktive på nett. De gamle nettsidene har vært frosset siden 2012 på grunn av for gammel software, og det har nesten ikke vært mulig å gjøre oppdateringer.

Nå lanserer vi en ny, responsiv nettløsning som skal gi alle en bedre brukeropplevelse – både hjemme foran skjermen og ikke minst på mobil.

Bransjeregister

Oversikten over dykkebransjen har fått en kraftig overhaling, og man finner nå langt mer nyttig informasjon enn tidligere. Vi har også laget en kartløsning som skal gjøre det enkelt å finne det man leter etter i nærheten. Vi jobber med å kontakte alle som er oppført slik at vi får sjekket at alle data er riktige, og at innholdet er slik de enkelte aktørene ønsker.

Aktuelle nyheter

I nyhetsseksjonen vil det blir mye spennende å finne fremover, og vi får endelig muligheten til å være mer aktuelle enn i bladet. Det er vel og bra med Facebook (og vi vil fortsette å dele saker her også) men iblant ønsker vi å kunne lage egne saker.

Foruten nyheter kan vi også ta inn pressemeldinger og annet dykkerelatert stoff. Også klubbregisteret har fått en gjennomgang, og her finner man alle Norges dykkeklubber – også de som ikke er medlem i Norges Dykkeforbund.

Temaartikler

For de som ennå ikke har tatt dykkelappen blir det en egen seksjon med temaartikler hvor man kan lese mer om forskjellige typer dykking, flotte steder man kan besøke, tips og inspirasjon. Ved nærmere ettertanke er dette kanskje like aktuelt for de som lurer på hvor den neste dykketuren skal gå!

I tiden fremover kommer vi til å fortsette å utvikle sidene. Nå som vi endelig har en fungerende plattform er det mange muligheter som åpner seg – både for lesere og annonsører! Noe mange gleder seg til er at bladet skal komme i en digital utgave, og nå kan arbeidet med dette starte for alvor.

Du vil sikkert finne enkelte feil og mangler på sidene. Vi jobber kontinuerlig for å rette opp i dette, men setter pris på om du gir oss beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du finner noe du mener må fikses.

Ta en kikk rundt på sidene - vi håper du liker det du ser!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS