Bli årets europeiske naturfotograf
I dag er det innsendingsfrist i fotokonkurransen «European Wildlife Photographer of the Year», som arrangeres av Gesellschaft für Naturfotografie for 23. gang.
Bli årets europeiske naturfotograf
«Horse Mackerel» fikk hederlig omtale i fjorårets konkurranse. Foto: © Alison Pettitt/GDT 2022
UNDERVANNSFOTO

Bli årets europeiske naturfotograf
I dag er det innsendingsfrist i fotokonkurransen «European Wildlife Photographer of the Year», som arrangeres av Gesellschaft für Naturfotografie for 23. gang.
  1. mars 2023
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Konkurransen har en egen klasse kalt «The Underwater World», pluss kategorier for fugler, pattedyr, andre dyr, planter og sopp, landskap, menneske og natur, naturen som studio og portfolio.

Det er lov å levere undervannsbilder i alle klassene, så hvis man er kreativ er det fullt mulig å nå opp flere steder med undervannsbilder. Bildene kan være tatt hvor som helst i verden.

Innsendingsfrist 1. mars 2023


Hippo World

«Hippo World», vinner av European Wildlife Photographer of the Year 2022. Foto: © Mike Korostelev/GDT 2021


Konkurransen er åpent for alle fotografer som er bosatt i Europa, samt medlemmer i Gesellschaft für Naturfotografie uansett bosted.

Det er også en egen klasse for unge fotografer opp til 17 år, hvor vinneren belønnes med den prestisjefylte Fritz Pölking Award.

LES OGSÅ
Se vinnerbildene i UPY 2023


Det koster 35 Euro å delta, og da kan man sende inn opptil 20 bilder i kategori 1–8. Disse kan fordeles fritt på kategoriene, det er ingen begrensning på antall i en bestemt kategori. Portfolioen må bestå av 8–10 bilder.

Det er gratis å delta i kategorien for unge fotografer, og her kan man levere inntil fem bilder. De behøver ikke passe inn i kategoriene ovenfor eller ha noe tema.

Hunters in Two Worlds

«Hunters in Two Worlds» hevdet seg godt i fjor. Foto: © Borut Furlan/GDT 2022


Sammenlagtvinneren får 3.000 Euro i premie, og får dekket reise og opphold til prisutdelingen i Lünen i Tyskland fra 27.–29 oktober 2023.

Totalt kjemper fotografene om premier for over 33.500 Euro. Arrangøren dekker også reise og opphold for vinneren i klassen for unge fotografer.Bildene vil bli bedømt av en uavhengig jury bestående av internasjonalt anerkjente naturfotografer. Navnene har foreløpig ikke blitt offentliggjort.

Sammenlagtvinneren kan smykke seg med tittelen European Wildlife Photographer of the Year 2023. Undervannsbilder hevdet seg godt i flere kategorier i fjor.Opprinnelig publisert 28.02.2023ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli med Nemo på tirsdagsdykk

  Nemo Classic Diving i Bergen arrangerer «Diveday» hver eneste tirsdag, og inviterer alle som har lyst til å komme seg i vannet til å bli med.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi et dykkekurs i gave!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver hos ProDykk Oslo til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS