Nå kan du dykke med Apple Watch
Er du en av dem som bruker en Apple Watch på land? Nå kan du ta med deg smartklokken under vann – den nye Apple Watch Ultra er også en dykkecomputer.
Nå kan du dykke med Apple Watch
Foto: Apple
PRODUKTNYTT

Nå kan du dykke med Apple Watch
Er du en av dem som bruker en Apple Watch på land? Nå kan du ta med deg smartklokken under vann – den nye Apple Watch Ultra er også en dykkecomputer.
  25. oktober 2022
Apple har lansert Apple Watch Ultra, og samtidig kom Huish Outdoors (som blant annet eier Oceanic) med en ny versjon av appen Oceanic+. Sammen er de dynamitt.

Appen gjør den nye smartklokken om til en vaskeekte dykkecomputer som fungerer ned til 40 meter, og byr på en lang rekke funksjoner.

Apple Watch Ultra

Foto: Apple


Computeren har Bühlmann-algoritme, vibrasjonsalarm, visuelle alarmer, innebygd kompass og kan brukes med opptil 40% nitrox. Den har også dykkeplanlegger og loggbok.

Den lyssterke skjermen er lettlest og gir deg enkel oversikt over nøkkeltallene for dykket, og viser dekogrensen, oppstigningshastighet og sikkerhetsstopp.I din personlige profil kan du lagre informasjon om strøm og dykkeforhold, og du kan dele loggboken med andre. Den synkroniseres også automatisk med iPhone.

Bruker du Apple Watch Ultra uten Oceanic+ vil smartklokken vise tid, dybde, vanntemperatur, varighet og maks dybde. Ved hjelp av den nye Action-knappen kan appen åpnes raskt.

Apple Watch Ultra

Apple Smart Watch har et svært lettlest display. Foto: Apple


Apple Watch Ultra er sertifisert i henhold til EN 13319 (den internasjonale standarden for dykkerutstyr), og er vanntett til 100 meter.

Huish Outdoors opplyser at appen Oceanic+ også finnes til iPhone. Denne har ikke dybdemåler, men mange andre funksjoner i appen kan brukes.

– Dette er den mest robuste og funksjonelle Apple Watch noensinne, og er en fullkommen mobil enhet for idrettsutøvere og villmarks­entusiaster av alle slag, skriver Apple.

Apple Watch Ultra har en solid urkasse av titan, GPS med to frekvenser, kompass og opptil 36 timers batteritid. Knappen og kronen er større enn tidligere for bruk med hansker.
Opprinnelig publisert 12.09.2022ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens kraftigste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Bli med Nemo på tirsdagsdykk

  Nemo Classic Diving i Bergen arrangerer «Diveday» hver eneste tirsdag, og inviterer alle som har lyst til å komme seg i vannet til å bli med.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS