Dykk vrakene på Sørlandet
Vraket av M/S Seattle er en klassiker. Foto: Christian Skauge
DYKKETURER

Dykk vrakene på Sørlandet
One Ocean Dive Resort utenfor Kristiansand byr på en rekke spennende vrak, flott undervannsnatur og dykk hvor man kan sanke kamskjell og krabber. Ta turen med klubben eller vennegjengen!

Dykk vrakene på Sørlandet

One Ocean Dive Resort utenfor Kristiansand byr på en rekke spennende vrak, flott undervannsnatur og dykk hvor man kan sanke kamskjell og krabber. Ta turen med klubben eller vennegjengen!

  Annonsørinnhold fra One Ocean Dive Resort
One Ocean Dive Resort holder til på Åros Feriesenter i Søgne, og her bor man fint i leiligheter eller hytter bare noen få meter fra dykkesenteret.

Ved brygga ligger to dykkebåter klare – en rask 34 fots RIB og en flott 40 fots båt med stor plass både ute og inne, heis på hekken og flaskebank om bord.

M/S Seattle

Med to båter dekkes alle behov, både på lange og korte dykketurer. Foto: One Ocean


RIB'en er fin til litt lengre turer når det skal gå fort, mens den større båten egner seg til rolige turer i den nydelige skjærgården utenfor Søgne. På disse turene er lunsj inkludert!

Her er noen av vrakene på menyen:




One Ocean Dive Resort har et stort fylleanlegg for luft, nitrox og trimix, og senteret er rebreathervennlig – innehaver Carlo Golfetto er selv JJ-CCR-dykker.

Senteret har Sofnolime 797 på lager, samt et utvalg 3 liters rebreatherflasker og diverse bailoutflasker med forskjellige typer kraner. Vekter til JJ-CCR finnes også.

Kamskjell

Ja – det er kamskjell på Sørlandet også! Foto: Christian Skauge


Ved siden av alle vrakene byr området også på mange flotte naturdykk med flotte vegger, tareskog og sandsletter med massevis av kamskjell.

Det er med andre ord gode muligheter til litt matauke – og Carlo Golfetto byr alltid på en deilig lunsj når han kjører dagsturer med to dykk.

KNM Kjell

KNM Kjell et flott dykkemål når været tillater. Foto: Christian Skauge


Det er også mulig å kombinere en langhelg med å ta advanced-kurs eller et emnekurs. One Ocean tilbyr kurs fra nybegynner til instruktør, og JJ-CCR-kurs på bestilling.

Senteret tilbyr også gode betingelser for grupper, og stedet egner seg perfekt for både dykkeklubber og vennegjenger. Ta kontakt for et tilbud!







One Ocean Dive Resort

Hjemmeside: www.oneocean.no
Nettbutikk: www.oneocean.net
Facebook: @oneoceannorway
Telefon: 38 05 01 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Årossanden 9, 4640 Søgne




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er fortsatt vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS