Hvitfisk Xian fra Kina
De fleste av oss må droppe sommerens ferieplaner til utlandet, men du kan reise jorden rundt med norsk sjømat. Denne retten med ingefær og vårløk gir deg følelsen av både Kina og sommer.
Hvitfisk Xian fra Kina
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Hvitfisk Xian fra Kina
De fleste av oss må droppe sommerens ferieplaner til utlandet, men du kan reise jorden rundt med norsk sjømat. Denne retten med ingefær og vårløk gir deg følelsen av både Kina og sommer.
  30. juni 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykker og fridykkere kan sanke ingredienser til sommerens gourmetmåltider helt selv, og slenger du uti et snøre eller en teine øker mulighetene ytterligere.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





Når kineserne tilbereder fisk «xian», er det fersk fisk og bevaring av fiskens opprinnelige smak som gjelder.

Kokken kan bare bruke noen få krydder og smakstilsetninger, men du verden som det dufter og smaker likevel!



LES OGSÅ
Hvor mye skalldyr trenger du?


Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!

Kilde: Norges Sjømatråd

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

  • Legg dykketuren til Flåm og Begonia

    Et dykk på vraket av D/S Begonia kombinert med unike smaksopplevelser på Ægir Bryggeri i Flåm blir virkelighet når Flåmsbrygga Hotell tilbyr turer til vraket.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Fantastisk dykking i Saudi Arabia

    Jacques Cousteau beskrev Farasan Banks som et av verdens underverk etter at han dykket der i 1963. Nå kan du oppleve Rødehavet slik det en gang var sammen med DykkeBazaar.
Siste videoer:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

  • Legg dykketuren til Flåm og Begonia

    Et dykk på vraket av D/S Begonia kombinert med unike smaksopplevelser på Ægir Bryggeri i Flåm blir virkelighet når Flåmsbrygga Hotell tilbyr turer til vraket.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Fantastisk dykking i Saudi Arabia

    Jacques Cousteau beskrev Farasan Banks som et av verdens underverk etter at han dykket der i 1963. Nå kan du oppleve Rødehavet slik det en gang var sammen med DykkeBazaar.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS