Bli med og fjern snører og sluker

Vil du gjøre en innsats for miljøet og samtidig få deg et dykk? Da kan du hjelpe Oslofjorden Dykkesenter med å rydde opp under vann på Storsand!

Bli med og fjern snører og sluker
Gamle sluker er et stort miljøproblem.

RYDDEAKSJONBli med og fjern snører og sluker

Vil du gjøre en innsats for miljøet og samtidig få deg et dykk? Da kan du hjelpe Oslofjorden Dykkesenter med å rydde opp under vann på Storsand!

  1. februar 2021
Oslofjorden Dykkesenter arrangerer stadig ryddeaksjoner under vann forskjellige steder i Oslofjorden, og nå er det Storsand på Hurumlandet som står for tur.

Dette er en populær fiskeplass, og derfor er det mye fiskesnører og sluker på bunnen. Snørene er spesielt farlige for krabber og andre krepsdyr som lett kan sette seg fast i dem og dø, og slukene slipper ut giftig bly.

Søndag 7. februar kl 12:00

– Arrangementet er gratis, du trenger bare å stille opp med dykkerutstyret og godt humør. Husk å stoppe innom butikken for å fylle flaskene! Forhåpentligvis er koronatiltakene litt lettere når vi kommer så langt, sier butikksjef Monica Taanevig.

Her ligger Storsand:Storsand ligger omtrent 40 minutter fra Oslo sentrum, dersom du kjører tunnellen ved Drøbak (husk å sjekke at den er åpen). Kjøretiden fra Ski og Drammen er omtrent den samme.

LES OGSÅ
Oslofjorden Dykkesenter holder åpent


Storsand er et spennende dykkested, med en fin sandstrand som strekker seg et stykke utover. Om sommeren er det et populært badested og kjempefint for barnefamilier, og det er en stor gratis parkeringsplass.

– Under vann så er det kjempebra med liv. Mye fisk, masse anemoner, hummer, krabbe og mye mye mer. Du finner også et stort anker på ca. 30 meter og et veteranbilvrak på ca. 15 meter, forteller Taanevig.ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Dykkeparadiset Nord-Sulawesi

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS