Gi et dykkekurs i gave!
Foto: Christian Skauge
DYKKEKURS

Gi et dykkekurs i gave!
Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver hos ProDykk Oslo til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.

Gi et dykkekurs i gave!

Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver hos ProDykk Oslo til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.

  Annonsørinnhold fra ProDykk Oslo
– Som eneste dykkesenter i Oslo-området kan vi tilby både undervisningslokaler, basseng/skjermet vann, garderobe med dusj og gode dykkesteder på samme sted. Teorien tar man enkelt på nettet, og dykkene gjør vi rett utenfor senteret, sier daglig leder Gøril Thomassen hos Prodykk Oslo.

På kurset SSI Open Water Diver lærer du de grunnleggende ferdighetene du trenger for å dykke på en trygg og sikker måte, og sertifikatet gjelder i hele verden.

– Opplæringen er tilpasset norske forhold, og derfor lærer man å dykke med tørrdrakt. Kurset inneholder 6 dykk, ikke 4 som i utlandet, sier Thomassen.

Gi bort et dykkekurs!




Dette er inkludert i prisen:


  • Digitalt kursmateriale
  • Teori-workshop
  • Utstyrsleie (unntatt ABC-utstyr)
  • Bassengdykk
  • Seks sjødykk
  • Sertifisering



Informasjon om kurset:


  • Kurset går over 4 dager
  • Teori tas som selvstudium
  • Aldersgrense 12 år

Godkjent legeerklæring er obligatorisk. Gavekortet sendes elektronisk til mottakeren og digitalt læringsmateriale blir åpnet når påmelding er mottatt.


Oslos mest erfarne dykkesenter


Prodykk Oslo er et av de mest aktive dykkesentrene i Indre Oslofjord, og har holdt på siden 1998. Hos oss finner du et godt miljø, gode priser på utstyr og utdanning – og ikke minst flott vrakdykking rett utenfor brygga.



Prodykk Oslo arrangerer faste tirsdagsdykk fra klokken 13–21. Svestad brygge er også et populært møtested i helgene. Senteret holder åpent fra 10–17 både lørdag og søndag.


Prodykk Oslo utdanner etter Scuba Schools International sine standarder, og tilbyr kurs fra gunnkurs til instruktør, i tillegg til forskjellige emnekurs som gjør deg til en bedre dykker.

Nye kurs starter hver uke, hele året!

Du finner oss lett med bil og vi har gratis parkering rett utenfor butikken. Reiser du kollektivt kan du ta ferge 601 til Nesoddtangen fra Aker Brygge, og buss 575 Fagerstrand til Svestadveien.




Prodykk Oslo

Hjemmeside: www.prodykkoslo.no
Facebook: @ProDykkOslo
Telefon: 66 96 01 04
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Svestad Brygge, 1458 Fjellstrand
Åpningstider: Tirsdag 16–21, lør/søn 10–17




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS