Boot i Düsseldorf blir flyttet til april

Europas største dykkemesse blir flyttet på grunn av koronapandemien. I samråd med utstillerne er det nå bestemt at Boot i Düsseldorf skal holdes fra 17.–25. april 2021.

Boot i Düsseldorf blir flyttet til april
Foto: Messe Düsseldorf/C. Tillmann

MESSEBoot i Düsseldorf blir flyttet til april

Europas største dykkemesse blir flyttet på grunn av koronapandemien. I samråd med utstillerne er det nå bestemt at Boot i Düsseldorf skal holdes fra 17.–25. april 2021.

  4. desember 2020
Opprinnelig skulle Boot holdes fra 23.–31. januar 2021, men må flyttes på grunn av de høye smittetallene i Europa. Arrangøren Messe Düsseldorf har nå valgt å utsette messen til april, opplyses det i en pressemelding.

– På det nåværende tidspunkt kan vi ikke med sikkerhet si om messen kan arrangeres i januar, på grunn av smittesituasjonen, reiserestriksjoner og forbud mot større folkeansamlinger. Basert på uttalelser fra eksperter har vi kommet til at situasjonen i april sannsynligvis vil være bedre, sier administrerende direktør for Boot, Wolfram Diener.

Dykketank

Hundrevis gjør sitt første prøvedykk i tanken på Boot hvert år. Foto: Boot/Messe Düsseldorf


Vanskelig å gjøre alle fornøyd

Diener fremholder at flyttingen sender positive signaler både til bransjen og publikum, og gir utstillerne bedre tid til å fokusere på messen.

– De nye datoene er valgt med omhu, etter samtaler med utstillere og partnere. Dessverre er det vanskelig å oppfylle alles ønsker, men å flytte messen til april er det beste valget. For publikum er dette et bra tidspunkt for å starte planlegging av reiser senere på året og påfølgende år, sier han.

LES OGSÅ
Står Dykmässan i fare enda en gang?


Vil bli smitteverntiltak

Presentasjoner på scenen og publikumsaktiviteter som dykking og surfing vil bli gjennomført i henhold til den tyske Corona Protection Ordinance. Det vil også bli iverksatt nødvendige smitteverntiltak for publikum.

For mer informasjon kan dykkebransjen kontakte Viktoria Marx (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Gjelder det undervannsfoto- og video er Caroline Mühl (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) rette vedkommende.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Dykkeparadiset Nord-Sulawesi

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Wee Marine satser miljøvennlig

  Wee Marine starter nå produksjon av utriggere til flytebrygger med flyteelementer av resirkulert polyetylen. Dermed kan alt bryggeutstyret som selskapet leverer gjenvinnes.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS