Søker produktsjef for kompressorer

Har du teknisk kompetanse og i tillegg er interessert i brann og redning eller dykking, er det deg selskapet søker som produktsjef for høytrykkskompressorer. Granzow AS er hovedimportør av Bauer kompressorer.

Søker produktsjef for kompressorer
Foto: Bauer Kompressoren

STILLING LEDIGSøker produktsjef for kompressorer

Har du teknisk kompetanse og i tillegg er interessert i brann og redning eller dykking, er det deg selskapet søker som produktsjef for høytrykkskompressorer. Granzow AS er hovedimportør av Bauer kompressorer.

  1. desember 2020
Oppdatering 06.01.2021: Stillingen er besatt. Les mer her.

– Er du den tekniske, systematiske og ryddige produktsjefen/selgeren som vil være med å videreutvikle Granzow AS som en ledende leverandør av kompressorer og utstyr for trykkluft, pumper og nitrogenproduksjon? Da vi vil ha deg med i teamet vårt, skriver selskapet i stillingsannonsen på Finn.no.

Granzow AS er hovedimportør av Bauer, en verdensledende leverandør av høytrykkskompressorer til fylling av pusteflasker for dykking og røykdykking, samt tilbehør som fyllestasjoner og etterbehandlingsutstyr.

Arbeidsoppgaver

 • Leverandøransvar for Bauer kompressorer
 • Følge opp og selge inn kompressorløsninger til eksisterende og nye kunder
 • Avtale og gjennomføre kundebesøk, utarbeide og følge opp tilbud
 • Skape interesse for serviceavtaler og ha et tett samarbeid med teknikere
 • Utarbeide markedsplan og være ansvarlig for utførelsen av aktivitetene
 • Holde kurs og produktopplæring for kundene


Kvalifikasjoner

Søkere må ha god erfaring med teknisk salg, og gjerne kompetanse innen trykkluftsystemer og/eller automasjonssystemer, og kunne forstå tekniske tegninger. Du må kunne forhandle på flere nivåer og behersker engelsk og norsk godt, både muntlig og skriftlig.

Selskapet ser etter deg som er strukturert, men utålmodig etter å skape resultater, og er kontaktskapende, effektiv, en god miljøskaper internt og en relasjonsbygger eksternt.

Du må beherske de vanlige Windows-programmene, trives med å være på farten og gjerne ha erfaring med høytrykkskompressorer.

Søknadsfrist: 8. desember 2020

Granzow AS tilbyr en selvstendig, spennende og utfordrende stilling i en bedrift i vekst, hvor du får være med å videreutvikle Granzow som en ledende aktør i bransjen. Du vil få produktopplæring både i bedriften og hos leverandørene utenlands.

Selskapet har et profesjonelt miljø med høy kompetanse og et nettverk av gode og hyggelige kolleger, attraktive lønnsbetingelser og frihet under ansvar, bilordning og gode forsikringer og pensjonsordninger.

Søknad og CV sendes via Finn.no. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte fagansvarlig for rekruttering Arvid Brandmo på telefon 913 99 801.

Om Granzow AS

Granzow AS er en av Norges ledende leverandører av kompressorer og utstyr for trykkluft, pumper og nitrogenproduksjon, og utfører service og vedlikehold på alle typer slike anlegg. Selskapet holder til sentralt i Sandvika, og omsetter årlig for rundt 25 mill. NOK.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er en perfekt gave i disse dager.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS