Ta grunnkurset hos Nærøydykk!
Dykkekurs har blitt kjempepopulært, og det er mange som vil dykke når de skal ha ferie i Norge til sommeren. Nå kan du ta dykkerkurs hos Nærøydykk fra 11.–14. juni.
Ta grunnkurset hos Nærøydykk!
Foto: Nærøydykk/Facebook
DYKKEKURS

Ta grunnkurset hos Nærøydykk!
Dykkekurs har blitt kjempepopulært, og det er mange som vil dykke når de skal ha ferie i Norge til sommeren. Nå kan du ta dykkerkurs hos Nærøydykk fra 11.–14. juni.
  Annonsørinnhold fra Nærøydykk
Nærøydykk har arrangert dykkekurs på Helgelandskysten og i Trøndelag siden 1988, og tilbyr hele kursrekken fra PADI Open Water og opp til instruktørkurs.

– Vi har vel utdannet godt over 1.000 nye dykkere opp gjennom årene, sier innehaver Sivert Wicklund. Nå er det klart for et nytt kurs på Dykkesenteret, som ligger på Fikkan 10 minutter fra Rørvik.

Nærøydykk

Dykkesenteret har flotte fasiliteter og en nydelig utsikt over Vågsvågen.


PADI Open Water 11.–14. juni 2020

Grunnkurset er inngangsbilletten til å oppleve den fantastiske undervannsverdenen, både i Nærøy og alle andre steder det finnes vann. Kurset gir deg ferdigheter til å dykke alene med din buddy ned til 18 meters dyp.

Hos Nærøydykk inkluderer kurset elevpakke, sertifisering og overnatting på senteret. Påmelding kan gjøres på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 971 77 297.

Dykkesenteret tilbyr også en rekke emnekurs som PADI Deep Diver, Drysuit Diver, Wreck Diver og Drift Diver.

Spennende vrakdykking





Nærøy er perfekt for dykkeferie

– Vi tilbyr også feriepakker for dykkere, og kjører dykketurer til Ottersøystraumen og flere spennende vrak i området. Det er også mye kamskjell her, så det går an å plukke noen til middag, forteller Wicklund.

Det flotte senteret på Fikkan like ved Rørvik har rom med TV, eget bad og felles kjøkken, og fem fullt utstyrte leiligheter. Badestamp, badstue og et utendørs kjøkken er svært populært til å tilberede fangsten.

Nærøydykk har to aluminiumsbåter ved navn Sleipner og Odin, som begge gjør over 30 knop og har plass til 10–14 dykkere. Det gir fin rekkevidde og mulighet til å oppleve mange flotte dykkeplasser i Nærøy.

Her finner du Nærøydykk:




Kontakt Nærøydykk:
Daglig leder: Sivert Wicklund
Hjemmeside: www.naroydykk.no
Facebook: @naroydykk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 971 77 297
Adresse: Varøyvegen 409, 7944 Indre Nærøy


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann neste uke!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS