Melissa Granli valgt til ny leder i Spearos

Spearos Oslofjord avholdt i går kveld sitt årsmøte, og på agendaen stod blant annet valg av nytt styre. Da voteringen var over var det klart at klubben hadde fått sin første kvinnelige leder.

Melissa Granli valgt til ny leder i Spearos
Foto: Privat/Aleksander Nordahl

FRIDYKKING

ÅRSMØTEMelissa Granli valgt til ny leder i Spearos

Spearos Oslofjord avholdt i går kveld sitt årsmøte, og på agendaen stod blant annet valg av nytt styre. Da voteringen var over var det klart at klubben hadde fått sin første kvinnelige leder.

  26. mai 2020
Årsmøtet ble holdt i Idrettens Hus i Oslo 25. mai klokken 18, og ved siden av fysisk oppmøte var det også mulig å delta digitalt via Zoom. Gjeldende smittevernregler utarbeidet av idrettsforbundet ble fulgt på møtet.

Valgkomiteen hadde innstilt Isabelle Nilsen, Kirsti Hind Fagerlund, Melissa Granli, Håkon Selvig Bratland, Pelle Rohdin og Paul Cuypers som nye styremedlemmer, og dette ble vedtatt av årsmøtet.

– Det er utrolig spennende å bli valgt som første kvinnelige leder i Spearos, som har så mange flinke ledere og dykkere. Jeg ser frem til å samarbeide med alle våre medlemmer, og det er veldig kult at jeg får være med og utvikle klubben videre, sier Granli til Dykking.

Styremedlemmene Dmitrij Østheim, Eva Rønningen og Kjartan Lang-Holmen stod ikke på valg og blir dermed sittende i styret – sistnevnte som nestleder.

Melissa Granli

Foto: Facebook


Er med i Kule jenter i NDF

Melissa Granli ble også nylig valgt ut til å være med på Norges Dykkeforbunds jentesatsing «Kule jenter i NDF», der et av målene er å få inn flere jenter som tillitsvalgte i klubbene.

– Det er fin gjeng på 12 unge damer som vil bidra til å utvikle sine klubber både som trenere og tillitsvalgte, og bli gode ambassadører og forbilder for klubbdykkingen i Norge, sa prosjektleder Nora Menous-Moland til Ndf.no da prosjektet ble sparket i gang i slutten av november.

En klubb for de som liker seg i vannet

Spearos Oslofjord ble etablert høsten 2016, med en visjon om å danne et miljø som skal øke interessen for sjøen gjennom snorkling og fridykking.

– Vi har som mål å stimulere til aktivitet, spre glede, fremme kunnskap om havet og bidra til et sunt og godt felleskap for alle som er interessert i det flytende element, heter det på klubbens hjemmesider.

Spearos holder til i eget lokale på Bekkelagstunet like utenfor Oslo sentrum, og har flere sertifiserte og kunnskapsrike instruktører som holder kurs innen alt fra fridykking til marinbiologi.
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS