Oppgradert DiveXtra HP-1800 hovedlykt

Fue.no melder at hovedlykten fra DiveXtra nå lyser enda kraftigere, etter at produsenten har oppgradert fra 1 200 til 1 800 lumen. DiveXtra HP-1800 dekker alle dine behov.

Foto: Jon Ottar Runde

PRODUKTNYTTOppgradert DiveXtra HP-1800 hovedlykt

Fue.no melder at hovedlykten fra DiveXtra nå lyser enda kraftigere, etter at produsenten har oppgradert fra 1 200 til 1 800 lumen. DiveXtra HP-1800 dekker alle dine behov.

Annonsørinnhold fra Fue.no
– Det finnes lykter med mer lumen, men vi mener at brenntiden er vel så viktig. Denne kraftpakken lyser i opptil 6 timer, og nå er den på salg i nettbutikken, forteller Mikkel Stokke hos Fue.no.

DiveXtra HP-1800 har en smal stråle på 10 grader og litt strølys, slik at man både kan lyse langt fremover og kommunisere effektivt, samtidig som strølyset gir mulighet til å se noe på siden av lysstrålen.En skikkelig hovedlykt er et must for tekniske dykkere, ikke minst i grotter. Foto: Mikkel Stokke


Lang batteritid, kort ladetid

Lykten er vanntett til 145 meters dyp, og er utstyrt med magnetbryter. Den største av de to kannisterne gir en brenntid på 6 timer med en ladetid på 4 timer.

Den håndholdte utgaven uten kannister har ca. 3 timers brenntid – og begge lyser betydelig lenger på lavere styrke.

Fue.no har flere forskjellige lykter fra DiveXtra i sortimentet, inkludert et par hendige backuplykter og videolys. Hovedlyktene leveres med kannister og lyktehode med Goodman-handle.


Forøvrig har Fue.no lykter og tilbehør fra Halcyon, Heser og Agir i sortimentet, samt batteripakker fra Santi og Ammonite – i tillegg til alt annet man trenger av utstyr.

Normale åpningstider

På grunn av koronaviruset hadde Fue.no redusere åpningstider i en periode, men nå er butikken i Pilestredet 75 C i Oslo åpent som vanlig fra 12i18 fra mandag til fredag og fra 9–15 på lørdager.

– Nettbestillinger og verksted går som normalt, og kundene kan kontakte oss på telefon 4101 2222, på e-post eller via Facebook hvis de har spørsmål, sier Stokke.
Kontakt Fue.no:
Hjemmeside: www.fue.no
Telefon: 4101 2222
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Pilestredet 75 C, inng. 40, 0354 Oslo

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS