Ny miniubåt du kan ta med deg på tilhengeren

Den nederlanske ubåtprodusenten U-Boat Worx har lansert Nemo Submersible – en liten toseter som kan dykke til 100 meters dyp og er lett nok til at du kan ta den med på en tilhenger. Noe for norgesferien?

PRODUKTNYTT

   

MINIUBÅTNy miniubåt du kan ta med deg på tilhengeren

Den nederlanske ubåtprodusenten U-Boat Worx har lansert Nemo Submersible – en liten toseter som kan dykke til 100 meters dyp og er lett nok til at du kan ta den med på en tilhenger. Noe for norgesferien?

  21. april 2020
U-Boat Worx har gjennom en årrekke designet og produsert forskjellige miniubåter til forskning, cruisebransjen og private. Nemo er siste skudd på stammen, og den kompakte farkosten er snart klar for levering.

Nemo er bare 155 cm høy og veier 2 500 kilo, og skal ifølge produsenten være den letteste miniubåten som noen gang er laget. Skroget er av akrylplast, og har plass til to personer.Foto: U-Boat Worx


Bygd for et bredere publikum

U-Boat Worx håper at den lave vekten og muligheten til å ta med seg miniubåten på en tilhenger skal gjøre at Nemo vil være interessant for flere enn forskere, superrike yachteiere og cruiseselskaper.

Prisen vil imidlertid være et hinder for de fleste – Nemo vil koste 975 000 Euro eller omtrent 10,1 millioner norske kroner med dagens vekslekurs.

Med på kjøpet får man 12 dagers opplæring på U-Boat Worx' treningssenter, Sub Center Curaçao.Kanskje en idé for dykkesentre som vil utvide virksomheten? Vi hadde vurdert å blitt med på en tur!


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS