Klart for en ny runde med Shark Week

Årets Shark Week nærmer seg, og på Discovery Channel kan man se en rekke spennende dokumentarer om haier fra mandag neste uke. Her får du programoversikten og noen smakebiter.

Klart for en ny runde med Shark Week
Foto: Discovery Channel

UNDERHOLDNING

DOKUMENTARKlart for en ny runde med Shark Week

Årets Shark Week nærmer seg, og på Discovery Channel kan man se en rekke spennende dokumentarer om haier fra mandag neste uke. Her får du programoversikten og noen smakebiter.

  13. august 2020
Shark Week 2020 byr på to spennende haidokumentarer hver dag. Den ene sendes på Discovery Channel klokken 23:00, mens den andre bare er tilgjengelig gjennom strømmetjenesten DPlay.

Her er får du oversikt over alle dokumentarene som blir sendt under Shark Week 2020, fra 17.–23. august, pluss noen spennende smakebiter.

Mandag 17. august: Air Jaws 2020

Jeff Kurr, Chris Fallows, Dickie Chivell og mange andre ser tilbake på de mest populære og gjenkjennelige øyeblikkene gjennom tjue år med flyvende haier.

Mandag 17. august: I was Prey – Shark Week 2020

To spenningssøkende forteller om sine skremmende haiopplevelser. En oksehai biter en fridykker og en hvithai angriper en padler utenfor kysten av Australia.

Tirsdag 18. august: Air Jaws – Ultimate Breach Off

Tre eksperter vender tilbake til et av Air Jaws' siste jaktområder. Ved hjelp av lokkemat, droner og undervannskameraer teller de forekomstene og sjekker om det blir flere haier.

Tirsdag 18. august: Lair of the Great White

Et team eksperter forsøker å finne ut hvorfor hvithaibestanden utenfor kysten av Vest-Australia er så mye mer aggressive enn andre steder.

Onsdag 19. august: Sharks Of Ghost Island

Doktor Craig O'Connell og andre eksperter vender tilbake til en hjemsøkt øy på grensen til Bermudatriangelet for å undersøke hvorfor området er så populært blant haier.

Onsdag 19. august: Jaws Awakens

Haieksperter leter etter verdens største hvithaihann. De utforsker farvannene rundt New Zealand for å finne en nesten seks meter lang og to tonn tung hai kalt «Fred».

Torsdag 20. august: Great White Serial Killer

Hvithaien er i ferd med å utrydde havoteren i California. Forskerne bruker en oter-dummy for å få et nærmere innblikk i hvordan haien angriper, og får se et spektakulært angrep.

Torsdag 20. august: Will Smith – Off the Deep End

Skuespilleren Will Smith er ute på dypt vann og konfronterer sin frykt for det åpne havet samt haienes skremmende kjever.

Fredag 21. august: Tiger Shark King

I Det karibiske hav filmer et undervannskamera en episode der en diger tigerhai blir angrepet av et stort, usett monster. Doktor Austin Gallagher undersøker dypet for å finne svar.

Fredag 21. august: Swimming Naked With Sharks

På kanten av Bermunda-triangelet møter vi veteranene Matt Wright, Jeff Zausch og tvillingsøstrene Amber og Serena Shine fra serien «Naken and Afraid». De skal forsøke å overleve i et område med så mye hai at det kalles «Shark Alley».

Lørdag 22. august: Tyson vs Jaws: Rumble on the R

Bokselegenden Mike Tyson står ansikt til ansikt med en unik sparringspartner under vann: en diger hai. Han håper å avgjøre kampen med en teknisk knockout – for vitenskapen.

Lørdag 22. august: I Was Prey – Terrors of the Deep

En surfer, en spenningssøkende, en rugbytrener og en mor avslører hvordan de havnet ansikt til ansikt med havets farligste haier, og hvordan de overlevd slik at de kan fortelle om det.

Søndag 23. august: Shark Lockdown

Hvithaihunnene ved New Zealand kan bli over seks meter lange. Under covid-19-utbruddet har forskere brukt et selvgående bur for å se hvordan jaktmønstrene er blitt forandret.

Søndag 23. august: Extinct or Alive – Land of the Lost Sharks

Biologen Forrest Galante dykker ned i de haifylte farvannene på den sørlige halvkule for å gjenoppdage tre unike haier som har vært tapt for vitenskapen i så mye som 100 år.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Gratis webinar om nattdykking

  Vil du komme i gang med nattdykking eller lære mer om emnet? Frivannsliv holder gratis webinar og forteller om anbefalt utstyr, ulike lyktmodeller, nattjakt og mye mer.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Spar 1.200,- på Apeks XTX 200/40

  One Ocean Dive Resort i Kristiansand fortsetter garasjesalget, og har knalltilbud på ventilservice, vinge med bakplate, computer, lykter og ventilservice.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS