Leif Grimsrud AS søker yrkesdykker til kystmiljøavdeling

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentrepenør med hovedkontor i Halden. Nå tilbyr de varierte og spennende arbeidsoppgaver til en yrkesdykker i sin kystmiljøavdeling.


STILLING LEDIGLeif Grimsrud AS søker yrkesdykker til kystmiljøavdeling

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentrepenør med hovedkontor i Halden. Nå tilbyr de varierte og spennende arbeidsoppgaver til en yrkesdykker i sin kystmiljøavdeling.

  21. oktober 2019
– Vi utfører sjøentreprenøroppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere med lang erfaring i bransjen og en moderne maskinpark. Nå søker vi en yrkesdykker i fast stilling til vår kystmiljøavdeling. Hverdagen vil være variert, og det er en fordel med grunnleggende kunnskap om anleggsarbeid, skriver selskapet på Finn.no.

Søkere må ha yrkesdykkersertifikat, godkjent helseattest for yrkesdykkere, førerkort klasse B og beherske norsk skriftlig og muntlig. Et fagbrev som tømrer eller forskalingssnekker vil være en fordel.

Søknadsfrist: Snarest

Søkere må ha yrkesdykkersertifikat klasse 1 og gyldig helseattest, samt beherske norsk flytende både muntlig og skriftlig. Forøvrig stilles det krav om førerkort klasse B, og det er en fordel om man i tillegg har førerkort klasse C1.

– For å trives hos oss bør man like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst, heter det i annonsen.

Obs! Søknad må sendes inn via link i annonsen på Finn!

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Fra 2015 gikk Veidekke inn som eier 80%. Selskapet har fire avdelinger – utemiljø, kystmiljø, jernbane og anlegg, og satser bredt og har stor kompetanse på alle fag. Leif Grimsrud AS omsetter for ca. 500 millioner og har 185 ansatte.

Ta kontakt med Odd Petter Grindahl på tlf. 992 55 459 dersom du har spørsmål.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS