Reiselysten? Utforsk Verden i Oslo

Etter en vellykket gjennomføring i begynnelsen av dette året er det klart får en ny runde med reiselivsmessen Utforsk Verden, hvor du treffer en rekke reiseoperatører i Oslo sentrum.

REISE

   

DYKKEREISERReiselysten? Utforsk Verden i Oslo

Etter en vellykket gjennomføring i begynnelsen av dette året er det klart får en ny runde med reiselivsmessen Utforsk Verden, hvor du treffer en rekke reiseoperatører i Oslo sentrum.

  9. november 2019
Utforsk Verden er bransjens eget reisearrangement, skreddersydd for deg som er aktiv og engasjert og liker å besøke andre land og reisemål. I februar neste år treffer du de fremste reiseekspertene i bransjen på Radisson Blu Scandinavia sentralt i Oslo.

– Ekspertene kan gi deg nyttig informasjon og svare på de spørsmål du måtte ha. Uansett hvor du ønsker å reise, kan du finne informasjonen du trenger på Utforsk Verden, heter det i en pressemelding.

Utforsk Verden på Radisson Blu Scandinavia den 25. og 26. januar 2020

Reisemålene som presenteres på messen spenner over et stort spekter, fra kjente og kjære destinasjoner til mer eksotiske steder under fjerne himmelstrøk. DykkeBazaar er også til stede og kan fortelle mer om sine dykkereiser.

Arrangøren melder at det er både turoperatører, flyselskaper og cruiserederier blant utstillerne, i tillegg til representanter fra turistkontorer både i Europa, Amerika, Asia, og Afrika.

Gratis opplevelser

Som sist er det gratis inngang på Utforsk Verden, og at gode råd er dyre, gjelder ikke – på messen er de faktisk gratis! Utstillerne har gode tilbud og det går også an å vinne flotte premier.

Det loves et stort antall interessante og nyttige presentasjoner, seminarer og foredrag knyttet til ulike reisemål og reiseopplevelser, og skal vi dømme etter fjoråret er det mye interessant å se og høre fra hele verden. Du finner oversikt over utstillere og foredrag på linken nedenfor.


ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.