NordicTEC 2019 er dessverre avlyst

Grunnet få påmeldinger er konferansen NordicTEC avlyst. Arrangøren forteller at de kommer sterkere tilbake på nyåret og vil annonsere nye datoer for arrangementet.


ARRANGEMENTNordicTEC 2019 er dessverre avlyst

Grunnet få påmeldinger er konferansen NordicTEC avlyst. Arrangøren forteller at de kommer sterkere tilbake på nyåret og vil annonsere nye datoer for arrangementet.

  19. oktober 2019
Det er ikke alltid enkelt å dra i gang dykkearrangementer, noe arrangørene Nemo og Panorama Hotell & Resort har fått erfare. NordicTEC skulle gått av stabelen 25.–27. oktober, men interessen har dessverre ikke vært slik arrangørene ønsket.

– Vi har ikke satt av nok tid til å jobbe med markedsføringen inn mot NordicTEC, og det får vi svi litt for nå, forteller Halvard Tesdal hos Nemo.

Planlegger å komme sterkere tilbake

Han forteller til Dykking at NordicTEC-konseptet ikke blit lagt ned, men at man i stedet vil prøve å finne en mer passende tid på året og jobbe hardere med å promotere arrangementet.

– Foredragsholderne som skulle komme nå i oktober har alle gitt uttrykk for at de gjerne vil komme til Norge og fortelle om sine aktiviteter. Sånn sett får vi en flying start når vi får bestemt nye datoer, sier Tesdal.

Vi ønsker arrangørene lykke til, og håper NordicTEC kommer tilbake i en form og på et tidspunkt hvor flere er interessert. Følg med på www.dykking.no!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS