Helgetur? Få med deg Tekdive Europe!

Til helgen går den femte utgaven av Tekdive Europe av stabelen i Edegem nord for Brussel i Belgia. Besøkende kan blant annet glede seg til en rekke spennende foredrag.

ARRANGEMENT

   

MESSEHelgetur? Få med deg Tekdive Europe!

Til helgen går den femte utgaven av Tekdive Europe av stabelen i Edegem nord for Brussel i Belgia. Besøkende kan blant annet glede seg til en rekke spennende foredrag.

  15. oktober 2019
Den tekniske dykkekonferansen arrangeres i Ter Elst Concress Center i Edegem, som ligger omtrent en time med tog nord for Brussel.

Arrangøren lokker med over 20 internasjonalt anerkjente foredragsholdere, flere utstillere og workshops med blant annet AIDA, Mares XR, PADI TecRec.

Åpningstidene er 9–18 lørdag 19. oktober og 9–17 søndag 20. oktober

Blant foredragsholderne er kjente navn som Pascal Van Erp, Sabine Kerkau, Pete Mesley, Ellen Cuylaerts, Phil Short, Alex Santos, Vic Verlinden, Gareth Lock, Kari Hyttinen og Krzysztof Starnawski.Varierte temaer, «meet & greet» og mange utstillere

Temaene for foredragene kretser naturligvis rundt teknisk dykking i forskjellige varianter – både grottedykking, vrakdykking og dypdykking står på menyen begge dagene under konferansen.

Lørdag kveld holdes det også en «meet & greet» fra klokken 19–23:30 inkludert middag, drinker og muligheten til å treffe både gamle og nye bekjentskaper.

Blant de rundt 40 utstillerne på Tekdive Europe finner man One Ocean Dive Resort fra Søgne, og det er ventet rundt 350 besøkende. Det er fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter tur/retur Brussel – sjekk f.eks. www.sas.no eller bruk din favorittside.

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.