Åpner nytt PADI-senter i Drøbak

Oslofjorden Dykkesenter går sammen med Gass og Pusteservice om å åpne nytt PADI-senter i Drøbak, forteller de to selskapene i en felles pressemelding i dag.


BRANSJENYTTÅpner nytt PADI-senter i Drøbak

Oslofjorden Dykkesenter går sammen med Gass og Pusteservice om å åpne nytt PADI-senter i Drøbak, forteller de to selskapene i en felles pressemelding i dag.

  27. september 2019
VOLLEN/DRØBAK: Det nye senteret blir en fillial av Oslofjorden Dykkesenter på Vollen i Asker, skal ha tilhold i Gass og Pusteservice sine nye lokaler i Dyrløkkeveien 27, like ved Drøbak sentrum.

Her blir det dykkeskole, butikk, gassfylling og serviceverksted, svært lett tilgjengelig for kundene både med bil og kollektivtrafikk. Bor man mellom Oslo, Drammen, Moss og Ski er man aldri mer enn en halvtime unna.Med to dykkesentre på hver side av Oslofjorden blir OFDS og GPS tilgjengelige for en stor del av befolkningen på Østlandet.


– Det er en stor glede å kunne tilby PADI dykkerkurs på alle nivåer, samt IANTD og DAN kurs på begge sider av fjorden, sier daglig leder i OFDS, Heidemarie Nordahl.

Oslofjorden Dykkesenter flyttet til nye lokaler på Vollen Marina i Asker tidligere i år, og er i dag et av de PADI-sentrene som sertifiserer flest dykkere i Norden.

Mye dykkekompetanse

Gass og Pusteservice AS er ledende innen service på dykkerutstyr, salg av kompressorer og fyllepaneler og utstyr til yrkesdykkere, og driver utstrakt kursvirksomhet innen trykkprøving, kompressorservice og serviceteknikk rettet mot kommersielle dykkere, brann- og redningstjeneste og dykkesentre.

– De to selskapene besitter mye dykkekompetanse, og med dette felles prosjektet skal vi skape et enda bedre tilbud til fritidsdykkere, yrkesdykkere og andre dykkesentre, sier Michael Hansson, teknisk sjef hos GPS AS.Oslofjorden Dykkesenter holder til på Vollen Marina i Asker, med flere fine dykkeplasser i nærområdet.


Hun forteller at samarbeidsprosjektet har vært en drøm gjennom flere år, og at det nå er mulig å virkeliggjøre planene takket være en stor butikk og gode undervisningsfasiliteter i Gass og Pusteservice sine nye lokaler i Drøbak.

Det er ikke noe å si på fremdriften i ekspansjonen de to selskapene planlegger i fellesskap, og de vil snart være klare til å ta imot de første kundene.

Kurs i oktober, luftfylling i januar

– Vi starter opp med PADI OWD-kurs i Drøbak allerede fra slutten av oktober. Kursplan for resten av 2019 og neste sesong blir lagt ut i løpet av oktober, forteller Nordahl.

Fra januar vil kundene kunne kjøpe et luftfyllekort som kan benyttes både i OFDS sin butikk på Vollen og på det nye senteret i Drøbak. Mer informasjon om åpningsdato og åpningstider i butikken blir lagt ut snart.Heidemarie Nordahl fra OFDS på besøkt da Gass og Pusteservice åpnet sine nye lokaler i begynnelsen av september. Kanskje vi burde luktet lunten...


Det nye senteret gjør Oslofjorden Dykkesenter og Gass og Pusteservice til en fremtredende aktør på kurs og butikkmarkedet i Osloområdet.

– Vi tror det vil være en stor fordel for kundene at gassfylling er tilgjengelig på begge sider av fjorden, og ønsker både gamle og nye kunder velkommen, avslutter Heidemarie Nordahl.ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS