Divestore Norway AS er konkurs

Det er i dag åpnet konkurs i Divestore Norway AS, melder selskapet på sine hjemmesider. Butikken og dykkesenteret på Gylte i Drøbak er dermed stengt.

NYHETERDivestore Norway AS er konkurs

Det er i dag åpnet konkurs i Divestore Norway AS, melder selskapet på sine hjemmesider. Butikken og dykkesenteret på Gylte i Drøbak er dermed stengt.

  24. september 2019
– Når du leser dette så er det nok kroken på døra for en bedrift som siden etableringen for 8 år siden satte kundeservice og kvalitet foran kvantitet, skriver selskapet i en pressemelding.

Innehaver Rune A. Paulsen skriver at han har investert mye tid og penger opp gjennom årene for å opprettholde et levende miljø og en arbeidsplass for seg selv og Tine Kinn Kvamme.

Nå er det altså over – selskapet er begjært konkurs grunnet manglende betaling av offentlige avgifter og mulkt på grunn av manglende innlevering av regnskap.

Konkurranse fra utlandet og klubbene

– Det største problemet vært har vært at stadig flere velger å kjøpe dykkerutstyret sitt i utenlandske nettbutikker som opererer med prisen uten moms, heter det i pressemeldingen.

Paulsen forteller også at de stadig har hatt kunder som kommer i butikken for å prøve drakter, og deretter kjøper på nett eller via dykkeklubber som tilbyr 25% rabatt til sine medlemmer.Frem til nylig har det vært stor aktivitet på Gylte brygge, men nå har selskapet blitt begjært konkurs.


– Konklusjonen er at folk må støtte opp om sin lokale dykkebutikk, ellers risikerer det at de ikke får fylt flaskene neste gang de skal dykke, sier Paulsen.

Påfører andre aktører store tap

Konkursen i Divestore Norway AS ble åpnet i går, kan vi lese i Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret. Flere aktører i dykkebransjen blir påført store tap på grunn av konkursen.

Dette gjelder sannsynligvis først og fremst SafeNor AS i Horten som har vært leverandør av en stor del av sortimentet. Forlaget Dykking AS har også en anseelig sum utestående for annonsering i bladet.

Les hele pressemeldingen på www.divestore.com.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS